Pred volitvami bo v vsakem primeru enako. Bo pa vsaj vmes bolj normalno, ne bo toliko neumnosti na dnevnem redu. V bistvu jih sploh ne more biti toliko, koliko so jih tej tvoji kekci v teh par letih naredili.
Za celo telenovelo.😄
Ja nič, z lopato te bo nalomil pa bo... jaz ga tud občasno ujezim pa mi pol neki časa z lopato grozi - ampak drugač se pa kar dobr razumeva (le takrat ko se ne, ampak to je druga zgodba).
Moral sem se kar nekaj časa navajat na studijske "flat".
Ko sem kupil Beyerdinamic overear slušalke za šiht, sem pa imel kontra problem. Po letih flat zvoka, mi je pri tehnaži (občasno pri trance-u) bil bas preveč.
Lahko pa ti povem, da ko sem priključil studijski bas, je pa to za mene bolano. Čist zvok, ravno prav basa za elektroniko. Nič ne poje visokih ali srednjih 🤩
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.