scania Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Menjal olje in oljni filter. Bilo 6 mesecev in 5000km od servisa 🙂 🙂 . Olje bilo še zelo lepo, ampak sedaj je popolno 🙂 3 1 Citiraj
TBA Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 dne 1. 6. 2023 ob 16:01 je tommaazz napisal: Mah pri Selmarju...iz principa ne bi šel tja, ampak morem, ker grem konec meseca na Poljsko in bom potem imel več kot 20.000 km. Pri Kržišniku v Zagorju bi me vzeli, sem tudi prej vedno bil pri njih (izredno zadovoljen) in ni bilo nobenih problemov. Nič komplicirali, še zavorne ploščice sem svoje, pol ceneje nabavil, in so mi jih zamenjali. Neke fore majo, da nas olupijo, zastopim, da če prineseš olje, ki ni predpisano za avto in da ni v originalni ZAPRTI embalaži, da komplicirajo, tako pa ne zastopim 🤔. Pri kržišniku bi pa šele sredi julija prišel na vrsto, kar mi je žal prepozno...pa bo šlo 50 eur brezveze več za olje 🙄. Moram ga pa na pooblaščencu zaradi garancije servisirat. Majo pa kr gužvo zdele pr Kržišniku. Zgleda da se vsi v zasavju na dopust prpravljajo... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Pred eno uro je TBA napisal: Majo pa kr gužvo zdele pr Kržišniku. Zgleda da se vsi v zasavju na dopust prpravljajo... Mogoče so se pa od nas v zasavje preselili na servis.... 🤔 2 Citiraj
curko Napisano 18. junij, 2023 Prijavi Napisano 18. junij, 2023 Danes pa kar produktiven danKalibracija radarskega tempomata saj je le ta strajkauNov software nalozen Nov software za menjalnik nalozenNanovo skalibrirani injektorji..... in se in se Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 6 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
SpEkTr Napisano 18. junij, 2023 Prijavi Napisano 18. junij, 2023 A vse to so naredil sam s forscanom? Citiraj
curko Napisano 18. junij, 2023 Prijavi Napisano 18. junij, 2023 A vse to so naredil sam s forscanom? Res je ja. Pa s tem cudeznim stojalom Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
SpEkTr Napisano 18. junij, 2023 Prijavi Napisano 18. junij, 2023 Kje si pa dobil software za recimo menjalnik ipd? Citiraj
curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Kje si pa dobil software za recimo menjalnik ipd? To pa mene prevec vprasas kje ga je majster dobil naj bi bila pa za avtomatski menjalnik samo 2 softwar razlicice za ta modelSoftware mi je pa za ene 3 update zaostajalPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
SpEkTr Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Aja, sem mislil da si sam to delal Kdo je pa to delal ? 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Je škripalo pa sem rekel: - "Gotovo so šle ploščice." Pogledam in vidim, da so ploščice dobre. A kdo odkrije, kaj je vzrok? 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Aja, sem mislil da si sam to delal Kdo je pa to delal ?G Miha veliko clanov k njemu vozi pa sem se sr jaz odlocil in je res mojster za taksne zadevePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 A to je kdo iz foruma?Ne vem jaz sem ga spoznal v klepetu na mazda portalu na fb tam vsakodnevno objavlja zadeve Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Brane Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: A kdo odkrije, kaj je vzrok? Skala ti je za diskom 2 Citiraj
Scr3am Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 (urejeno) Kamencek ujet med diskom. Pa smo ti lepo rekl, da ne kupi dizla pa nisi poslušal. Sedaj pa imaš. Popravljeno 19. junij, 2023 od Scr3am 1 6 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Hja, vidiš, bom drugič... ... ... Ma, veš kaj, tudi drugič bom kupil dizla! Verjetno. Najbrž. Mogoče. Če ne bodo samo še štromarji na izbiro... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Napumpal gume...zadnja leva 2bar..ni cudno da je piskalo v avtu 🤣. Upam.da ne puša. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev … Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60? 4 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 38 minutami je Jest napisal: Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev … Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60? Itak, da je možnost. Drugače, kako bi lahko bila premium? 😉 2 Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Itak, da je možnost. Drugače, kako bi lahko bila premium? 😉 Tudi preko aplikacije? Ali samo v infotainmentu? Nima pa verjetno moznosti daljinskega vklopa gretja ali hajenja? Ali? 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 1 uro je Jest napisal: Tudi preko aplikacije? Ali samo v infotainmentu? Nima pa verjetno moznosti daljinskega vklopa gretja ali hajenja? Ali? Tako premium kot cx60 pa spet ni.😊 Ne, daljinskega nima. Vsaj meni je ta možnost neuporabna. Manj kot ima teh bonbončkov, manj je možnosti za okvaro. Citiraj
Boss Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Jaz se pa čist zapostavljenega čutim, ob tej premium/premium+ debati, da še daljinca za odklepanje vrat ne uporabljam več. 4 Citiraj
mazdaman Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Ne vem jaz sem ga spoznal v klepetu na mazda portalu na fb tam vsakodnevno objavlja zadeve Poslano z mojega SM-G998B z uporabo TapatalkKako se pa imenuje skupina?Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.