Tilen5 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. 1 2 Citiraj
Alex Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Pred eno uro je Tilen5 napisal: Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. Govori za svojo. Moja je top. 😉 1 Citiraj
mazdaman Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april dne 23. 4. 2025 ob 11:59 je Slivka napisal: Se pravi, da imajo trgovci vsaj 10 jurjev provizije. Ker v svojo škodo ne bodo šli. To "navidezno registracijo" je treba plačat. Pa salon in trgovca tudi. In nazadnje dajo "nov" avto 10 jurjev ceneje... Če moja matematika kaj velja, je to vsaj 1/5 cene vozila... Saj če ga je dve leti vodil v knjigah in uveljavljal amortizacijo je njegova knjigovodska vrednost padla za 2/5. Tako, da še vedno prodaja z dobičkom. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dvorjan Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 3 urami je Tilen5 napisal: Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca. Kaj je pa sedaj odpovedalo poslušnost? In koliko bo stalo? pred 2 urama je Alex napisal: Govori za svojo. Moja je top. 😉 Ja, očitno ni, če nima niti DPF-ja več. Pa smrdi. 😃 1 Citiraj
Alex Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 18 minutami je dvorjan napisal: Kaj je pa sedaj odpovedalo poslušnost? In koliko bo stalo? Ja, očitno ni, če nima niti DPF-ja več. Pa smrdi. 😃 Kaj ima noter in kaj nenii važno, važno je, da manj onesnažuje okolje kot električarji. Citiraj
dvorjan Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 1 minuto je Alex napisal: Kaj ima noter in kaj nenii važno, važno je, da manj onesnažuje okolje kot električarji. A pol se zapreva vsak s svojim vžganim avtom v garažo? 😃 Citiraj
Alex Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april (urejeno) pred 1 minuto je dvorjan napisal: A pol se zapreva vsak s svojim vžganim avtom v garažo? 😃 Nisi razumel odgovora. Vprašaj umetno inteligenco. Je bolj pametna. 😉 Pa gasilce naroči, ko boš bežal. Popravljeno 26. april od Alex Citiraj
dvorjan Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Here we go again. Only on #planetAlex. 😃 Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17808947&display=Lada Niva Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano sreda ob 19:52 Prijavi Napisano sreda ob 19:52 mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Citiraj
ignacij Napisano četrtek ob 05:02 Prijavi Napisano četrtek ob 05:02 (urejeno) pred 9 urami je Tilen5 napisal: mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Zato ker: - folk rajši kupuje 1.2l turbo mlinčke z LCD TV na armaturki - 2,5l motor vzbuja strah in trepet kakšna je to cestnina, zavarovanje in poraba - mazda še vedno velja kot "butična" znamka, ki je ne moreš šraufati pod kozolcem - povprečen kupec ne prepozna zanesljivosti bencinske mazde - kot je omenil @Shrek ji tista rdeča barva glih ne šteje v plus Popravljeno četrtek ob 05:04 od ignacij 2 Citiraj
Alex Napisano četrtek ob 05:44 Prijavi Napisano četrtek ob 05:44 pred 36 minutami je ignacij napisal: Zato ker: - folk rajši kupuje 1.2l turbo mlinčke z LCD TV na armaturki - 2,5l motor vzbuja strah in trepet kakšna je to cestnina, zavarovanje in poraba - mazda še vedno velja kot "butična" znamka, ki je ne moreš šraufati pod kozolcem - povprečen kupec ne prepozna zanesljivosti bencinske mazde - kot je omenil @Shrek ji tista rdeča barva glih ne šteje v plus Realnost je taka, da ljudje v večini primerov ne kupujejo 2.5 motorjev. Če že, to ni znamka Mazda in kupijo pravi športni avto. Kupci si mslijo, če že pije, da vsaj gre kot se spodobi. Kupcev za te avte je zmanjkalo, ker so vsi na tem forumu, ki so imeli namen kupit tak avto to že storili. Tako, da je velik problem prodat te Mazde. V bistvu nemogoče. 2 Citiraj
Janez007 Napisano četrtek ob 06:06 Prijavi Napisano četrtek ob 06:06 (urejeno) pred 10 urami je Tilen5 napisal: mene zanima zakaj se tista rdeča bencinarka na proda Tista? Pri prvi mi je sumljivo, ker nič ne piše o lastništvu in o nekaramboliranosti, pa cena bi morala biti v primeru nekaramboliranosti cca. 10% nižja, sicer pa še vsaj 5% dodatno nižja. Pri drugi je s ceno podobno. Poleg tega 2 tako močni a različni rdeči barvi (karoserija, sedeži) po mojem ne pašeta skupaj. Popravljeno četrtek ob 06:09 od Janez007 1 Citiraj
ignacij Napisano četrtek ob 06:25 Prijavi Napisano četrtek ob 06:25 Aja, pa še nekaj ključnega je, ne gre za SUV. CX5 se verjetneje bistveno lažje proda. 2 Citiraj
Janez007 Napisano četrtek ob 07:02 Prijavi Napisano četrtek ob 07:02 pred 35 minutami je ignacij napisal: Aja, pa še nekaj ključnega je, ne gre za SUV. CX5 se verjetneje bistveno lažje proda. To je pa splošno znano. Sam sem prodal M6 nekomu, ki je v prvi vrsti iskal CX-5, pa je bil prepočasen. 1 Citiraj
SeekK Napisano četrtek ob 11:48 Prijavi Napisano četrtek ob 11:48 pred 5 urami je Janez007 napisal: Pri prvi mi je sumljivo, ker nič ne piše o lastništvu in o nekaramboliranosti, pa cena bi morala biti v primeru nekaramboliranosti cca. 10% nižja, sicer pa še vsaj 5% dodatno nižja. Pri drugi je s ceno podobno. Poleg tega 2 tako močni a različni rdeči barvi (karoserija, sedeži) po mojem ne pašeta skupaj. Se strinjam, predvsem je cena problem. Če bi 2018 letnik dal na 20 bi šla. 1 Citiraj
samSimon Napisano četrtek ob 14:26 Prijavi Napisano četrtek ob 14:26 pred 8 urami je Alex napisal: ker so vsi na tem forumu, ki so imeli namen kupit tak avto to že storili. Jaz še ne, mam pa namen 😁 2 Citiraj
Tilen5 Napisano četrtek ob 19:27 Prijavi Napisano četrtek ob 19:27 pred 13 urami je Janez007 napisal: Tista? Pri prvi mi je sumljivo, ker nič ne piše o lastništvu in o nekaramboliranosti, pa cena bi morala biti v primeru nekaramboliranosti cca. 10% nižja, sicer pa še vsaj 5% dodatno nižja. Pri drugi je s ceno podobno. Poleg tega 2 tako močni a različni rdeči barvi (karoserija, sedeži) po mojem ne pašeta skupaj. Druga na tej sliki mi je zanimiva Citiraj
kacnje Napisano včeraj ob 15:44 Prijavi Napisano včeraj ob 15:44 Sprašujem za prjatla 😁 Ali slučajno kdo pozna tale avto v oglasu - Mazda CX-30? Za prodajalca vem, da precej Mazd proda, ker smo pred nekaj leti že iskali Mazde pri njem. In ja, okolica Celja in te zadeve ... ampak mogoče je tudi kakšna solidna zadeva tam. Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 16:17 Prijavi Napisano včeraj ob 16:17 (urejeno) pred 45 minutami je kacnje napisal: Sprašujem za prjatla 😁 Ali slučajno kdo pozna tale avto v oglasu - Mazda CX-30? Za prodajalca vem, da precej Mazd proda, ker smo pred nekaj leti že iskali Mazde pri njem. In ja, okolica Celja in te zadeve ... ampak mogoče je tudi kakšna solidna zadeva tam. Zoran-Zoki ... je v redu - eden boljših manjših prodajalcev. Poznava se že ene 33 let ... Dobro pozna avte - kupuje samo dobre. Popravljeno včeraj ob 16:30 od Janez007 Citiraj
kacnje Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami (urejeno) Ja, načeloma nam je pred leti dejansko speljal kar dva dobra primerka izpred nosa pri zasebnikih😬. Avtolog sicer za konkretno vozilo piše, da ga je imel možakar (cca. 70 let) iz Velenja. Sicer pa verjetno ta tip avta nima posebnih težav? Bencinska Mazdica naj bi bila kar zanesljiva. Popravljeno pred 14 urami od kacnje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.