Ni letelo na tebe , ampak če si se našo v tem opisu .......
Celoletne pnevmatike - ali so vredne nakupa? - Nasveti - Servis Škoda - Porsche Inter Auto
WWW.SKODA-SERVIS.SI
CELOLETNE PNEVMATIKE ŠKODA - preverite, ali so vredne nakupa - CELOLETNE PNEVMATIKE ŠKODA
Zavarovalnica opozarja: Ne zaletite se pozimi z letnimi pnevmatikami
WWW.ZURNAL24.SI
Policija in zavarovalnice opozarjajo pred trki z letnimi pnevmatikami v času, ko je obvezna zimska oprema. Letna pnevmatika se v mrzlem...
nič posebaj ne piše za celoletne , da zavarovalnica nebi kaj krila
Meni se pa smeje!
Kaj se mi ne bi!
Kmalu se bom naokoli prevažal v BMWju!
Ne verjamete? Eeee, tudi vam se bom smejal, ko vas bom gledal iz BMWja in vam mahal!
Dvomite? Glejte, kakšen emajl sem pravkar dobil:
FROM: bmwwinner@bmw.com
SUBJECT: BMW PROMOTION 2025
You are a Winner of a BMW X6 Concept Car and a £750,000.00GBP. with Ticket number: 22 5954 78 and Serial number:BMWP / S-A-M 7554-1189 Contact Mr James Fredmond,with the details below:
1.Name:
2.Address:
3.occupation:
4.Tel:
5.Sex:
6.Age:
7.Country:
Email:jamesfredmond@gmx.net
Regards,
Bmw Promo Team.
No, kdo se zdaj smeji? Sicer se ne ravno spomnim, da bi se kje potegoval za BMWja, ampak, glej, če ga dobim, zakaj pa ne... Je treba plačat neke stroške pa transport, kar znese 10% vrednosti BMWja, ampak dobro, bom že zbral...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.