Alex Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Saj ne re?em, da nima? prav. Verjetno je vse res in podprto. Jaz pa dejstva vidim tudi nekoliko sujektivneje: - nekdo je neko? ?e na tem forumu napisal, da ima danes ?e vsak drugi, ki ima pod sabo 3 ljudi, slu?ben avtomobil in slu?beno magno.- to sledi seveda vsem, ki imajo ?e ve? ljudi pod sabo.- posledi?no, so to ljudje, ki imajo na?eloma neko mo? za spremembe: ?efi, direktorji, politiki ipd(raja je ?al nima)- pri 2, 3 ali ve? jurjih pla?e, tud ?e nima? slu?bene korete, se ti sladko je*e a ko?ta en tank 50 al pa 70 ojrof.- ker jim vse stvari iz gornjih alinej veselo financira delodajalec, se jim sladko je*e za ceno goriv.- potem je tukaj ?e ne vem kdo, ki ?e ve? let ne dovoljuje podra?itev javnega prevoza WTF? - in TUDI zato smo, kjer smo. In da nafte ni?!?!? Lepo prosim no. Nafte je dost. Alternative ?e ve?- A lobi to veselo ti??i v predalih, ?e vedo zakaj. Vi pa tudi, ?e znate se?tet 1+1. Se popolnoma strinjam z napisanim.Z polno ***** je lahko *****. Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Eh beda; zdj je ze UNP prek 80 Centov, kar bi blo u biv?i valuti - nekih 200 enot za liter! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Ma dj denar zavohajo in vi?ajo cene. Vi?je povpra?evanje, vi?je cene. Ociganiti (oromiti, da bo politi?no korektno ) nas ho?ejo pa itak na vsakem koraku. Citiraj
Gustav Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 a imam samo jaz tak ob?utek, da je vse skupaj na?rtno? najprej draziti diesel bolj protisorazmerno kot benz, LPG fiksen.....ljudje to vidijo, Petrol na veliko naredi mre?o, ljudje ?e bolj zagrabijo... Ko je to ulavfano se za?neta benz in LPG 2x bolj dra?iti kot nafta... A imata druga?en izvor ali kaj?? Ne glede na to, ali je nekdo prista? dizla, benza, in to koliko prevozi?, te silijo k dizlu....dra?jemu avtu.... Kot en za?aran krog...iz katerega ne moremo....v tem primeru hvala Francozom.....?isto po?teno povedano. Sej verjetno me ima? za pregovornega pesimista, a to?no to sem pred ?asom napovedal..... BOSS, tale je pa zate: Kdo in zakaj (ok, zakaj mi je vsaj malo jasno) ne dovoljuje dra?itve javnega prevoza? Jaz imam ?e 4 leta enako mese?no za javni prevoz..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Kaj pa vem... zato, da majo zgubo :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Tovari?i, zakaj me to spominja na staro Jugovino: dvakrat na mesec sem ?el na ?rpalko in vsakokrat je bilo dra?je. Ko je ?la Jugoslavija falit, se je Slovenija odcepila. Ko gledam zdaj Slovenijo, premi?ljujem, da bi se Primorska odcepila in postala samostojna dr?ava... In ?e ne bo pomagalo, se bo na?a vas odcepila od Primorske. In ?e ne bo zadosti, se bom odcepil od na?e vasi in ustanovil svojo dr?avo. Glede na to, da sem kmet in s hribov doma, bom gvi?no pametneje vodil kot pa na?a ablast... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gustav Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Mene sam zanima kak?en bo epilog tega vsega sranja... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
KAALman Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 epilog vsega tega bo ?ez par let nova gospodarska kriza z izvorom v EU... pa obilo veselja, spet bodo veliki na veliko slu?ili... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 V AUT in CZ je LPG se kar 0,63-0,67? Ma dobro,oni so v Evropi. Citiraj
Boss Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Tovari?i, zakaj me to spominja na staro Jugovino: dvakrat na mesec sem ?el na ?rpalko in vsakokrat je bilo dra?je. Ko je ?la Jugoslavija falit, se je Slovenija odcepila. Ko gledam zdaj Slovenijo, premi?ljujem, da bi se Primorska odcepila in postala samostojna dr?ava... In ?e ne bo pomagalo, se bo na?a vas odcepila od Primorske. In ?e ne bo zadosti, se bom odcepil od na?e vasi in ustanovil svojo dr?avo. Glede na to, da sem kmet in s hribov doma, bom gvi?no pametneje vodil kot pa na?a ablast... Definitivno bo pol bencin pol cnej, ?e se bo primorska odcepila nakar bo sam ?e ?etrtcene, ko se bo ?e va?a vas odcepila Citiraj
Sirius Napisano 11. januar, 2011 Prijavi Napisano 11. januar, 2011 Slivka,za tebe je najbolje, da stopi? v kontakt s TEM Ko?evarjem, da ti predela kakega oldtimerja na lesni plin, pa se bo? vozil res za petino cene dizla. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
mazdaman Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 dogaja se mi ista zgodba kot pred leti ko sem kupil diesla da bom pri?paral zardi veliko kilometrov pa je ?la nafta gor ko pes, sedaj se dogaja ist z plinom 26.7.2010 cena petrol 0,699, OMV 0,695 5.1.2011 cena OMV 0,790 12.1.2011 cena petrol 0,814 vse cene so v ?. Res bo najbolje it na lesni plin pa pustiti naaftne barone pri miru. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Matr, ?e star TDI + kurilc se skor ne spla?a ve?..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
BOJČ Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 V AUT in CZ je LPG se kar 0,63-0,67? V LJ na Butan plinu je ?e 0,699... Upam, da se ne bo podra?il sedaj ko sem tole napisal Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Meni tudi izgleda vse na?rtno, izpeljano do potankosti; najprej potro?nike na limance peljat, pol pa opla - zdej ste pe?eni (npr. investiral LPG sistem), pla?ajte! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Razmi?ljam bi ali nebi ?el na LPG na svoji MPS, v primerjavi LPG vs benz se mi spla?a, res pa nimam namena prodat tega avta do smrti moje al njegove. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Razmi?ljam bi ali nebi ?el na LPG na svoji MPS, v primerjavi LPG vs benz se mi spla?a, res pa nimam namena prodat tega avta do smrti moje al njegove. Po moje LPG ne bo ?el ne vem kako gor, ker potem pade popolnoma vse v zvezi s smislom ekologije in podobno. ?e se to zgodi, naslednji nateg ne bo ve? mo?en oz. bo zelo omejen. Pustimo se presenetiti. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Gustav Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Po moje LPG ne bo ?el ne vem kako gor, ker potem pade popolnoma vse v zvezi s smislom ekologije in podobno. ?e se to zgodi, naslednji nateg ne bo ve? mo?en oz. bo zelo omejen. Pustimo se presenetiti. In tudi ?e gre na nivo benza, kdo se bi sekiral? Saj ?e vedo, da nam lahk delajo vse. Dlje od forumskega in gostilni?kega jamra ?e nismo pri?li v tej dr?avi. ?udi me samo to, da nih?e v Evropi ni? ne re?e, ko nam pa razne kazni nabijajo so pa v prvi vrsti tet evropa-butalci pa to.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
BOJČ Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 In tudi ?e gre na nivo benza, kdo se bi sekiral? Saj ?e vedo, da nam lahk delajo vse. Dlje od forumskega in gostilni?kega jamra ?e nismo pri?li v tej dr?avi. ?udi me samo to, da nih?e v Evropi ni? ne re?e, ko nam pa razne kazni nabijajo so pa v prvi vrsti tet evropa-butalci pa to.... To je pa tud res Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 In tudi ?e gre na nivo benza, kdo se bi sekiral? Saj ?e vedo, da nam lahk delajo vse. Dlje od forumskega in gostilni?kega jamra ?e nismo pri?li v tej dr?avi. ?udi me samo to, da nih?e v Evropi ni? ne re?e, ko nam pa razne kazni nabijajo so pa v prvi vrsti tet evropa-butalci pa to.... Mislim,da nima Evropa regulative o cenah plina. Sem pa zadnji? gledal eno "nadaljevanko" o avtih in so ugotavljali,po kolikih km se stro?ki plinsko vodenih avtomobil povrnejo.In strokovno in statisti?no so pri?li do podatka 60000 km.In to je bilo takrat,ko je bil plin ?e precej cenej?i. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Mislim,da nima Evropa regulative o cenah plina. Sem pa zadnji? gledal eno "nadaljevanko" o avtih in so ugotavljali,po kolikih km se stro?ki plinsko vodenih avtomobil povrnejo.In strokovno in statisti?no so pri?li do podatka 60000 km.In to je bilo takrat,ko je bil plin ?e precej cenej?i. Ja za sistem ki stane 180 k?.EU Direktiva je da naj bi bila cena 1/2 cene 95 oktanskega benza, verjetno pa je poleg kak procent dovoljenega odstopanja in pri nas itaq gredo na MAX. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. januar, 2011 Prijavi Napisano 12. januar, 2011 Na Very je ?e zmeri po 69,9 Centa na liter, ?e kerga zanima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ajvar, teb se spla?a dat notri 100L bombo in se zapeljati do Celovca in ga tankati po 0,65....90km te pride nenazadnje 5?.....pri 100L pa pri?para? 30?..... Kanta bo verjetno 100 al pa 120 litrska, manj se sploh ne spla?a, pa ma po l za ceu mesc mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ajvar, teb se spla?a dat notri 100L bombo in se zapeljati do Celovca in ga tankati po 0,65....90km te pride nenazadnje 5?.....pri 100L pa pri?para? 30?..... Ne razumem te ra?unice. :ne vem: ?e je pri nas na Petrolu 0,81 in v avstriji 0,65 je razlika 0,16 centov ali pri 100litrih 16?. 90km je do Celovca, kaj pa nazaj? A bo z avtovleko ?el Poraba ne bo 8,5l plina ampak raje nekje okrog 11 za futrat tole konjenico kar bo pomenilo stro?ek cca 13?. ?e ne ra?unam obrabe materjala je to le 3? za dobri dve uri dela - po moje lahko Ajvar nafu?a bistveno ve? v tem ?asu razen, ?e se mu je filing okrog vozit. Citiraj
Sishi Napisano 13. januar, 2011 Prijavi Napisano 13. januar, 2011 Ajvar, teb se spla?a dat notri 100L bombo in se zapeljati do Celovca in ga tankati po 0,65....90km te pride nenazadnje 5?.....pri 100L pa pri?para? 30?..... Verjeto se bolj spla?a na Verov?kovo... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.