Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ej...Danes je dobila letne gume ...uf kak?na razlika v vo?nji...super.lp

post-7434-0-88474200-1458738818_thumb.jpg

Napisano

Vozila se je naokrog, le kaj drugega.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo vrnila se je na letne gume/feltne, na 19'' res bolje zgleda, sta se pojavila pa dva problema, zdi se mi da je avto zadaj levo ni?ji kot destno sprobano na dveh lokacijah na desni dam komot dva prsta med gumo in blatnik, na levi pa ne, to je potem verjetno amortizer kajne? :( no in pa med 70 in 80 kmh je sli?ati kot nekak?no resonanco se mi zdi pa da prihaja spredaj z desne, kdo ve kaj bi lahko bilo to?

Napisano

Skyactiv motorji ne bremzajo ko spusti? gas , tudi ko ?alta? v ni?jo prestavo zelo slabo bremzajo vsaj tako je pri bencinarjih zato taka obraba zavor  :glare:  .

Meni se zdi tale malo bosa. Imam avtomatika in se da z obvolanskimi ro?icami prav lepo prestavljati navzdol in zavirati z motorjem.

Vozim stalno v D; pred rde?o lu?jo, pred naseljem, po klancu navzdol... samo stisnem na levi strani in lepo zavira.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Za bencinarje bo kar dr?alo...

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Peljal jo k Pelkotu na tretma. Za nadomestnega mi je pa Lumpi rental svojo 323 V6. Oh ja, vidim da bom mogu na bencin pre?altat.  :jupiii:

Napisano

Peljal jo k Pelkotu na tretma. Za nadomestnega mi je pa Lumpi rental svojo 323 V6. Oh ja, vidim da bom mogu na bencin pre?altat.  :jupiii:

Ej...to bi blo super....zdaj ima? mo?nost ,da menja? Mazdo in kupi? mazdo benz.skayactiv motor.he he lp

Napisano

Ja, samo ni V6 :D Sem ?e razmi?ljal ja, za vleko prikolice bi bila CX5 bolj?a izbira, malce vi?je je vse skupaj, za AWD nisem prepri?an, ?e bi ga res rabil, pa 165 konjska verzija bi pomoje bila ?ist ok. ?e bolj?e pa 2.5, samo tak motor ima samo ?estica ?e se ne motim?

Napisano

Ja, samo ni V6 :D Sem ?e razmi?ljal ja, za vleko prikolice bi bila CX5 bolj?a izbira, malce vi?je je vse skupaj, za AWD nisem prepri?an, ?e bi ga res rabil, pa 165 konjska verzija bi pomoje bila ?ist ok. ?e bolj?e pa 2.5, samo tak motor ima samo ?estica ?e se ne motim?

Ja to je res...ti samo lepo razmisli ,za ta motor 2,5 skayactiv bo pa treba preverit...lp

Napisano

2,5- litrski motor ima ?e en model Mazde...

:zvizga:

Res je, med drugim nek polepljen ciganski voz, pa tudi tale zadeva, ki je o njej govora v tej temu

http://www.autobild.de/artikel/mazda-cx-5-skyactiv-g-192-test-5761987.html

Napisano

Obstaja, obstaja 2,5 je pa res da samo v TOP opremi

post-24-0-90436300-1459423838_thumb.jpg

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Kere gume? Zna bit da ti sopajo gume

Neke Continental, za letos bodo ?e, ker imajo ?e cel profil, DOT je pa 2814, ampak gume so pa porazne, na sre?o ni z amortizerji ali fedri ni? narobe, je pa zadnji lonec za zamenjat, ?esar sem (razen zaradi stro?ka) prav vesel, ve? o tem zakaj pa ko zadevo odpravim :D

Napisano

Na "novi" stari ?estici zmontiral nove letne gume...yokohama... :jupiii:

Napisano

Za ta denar so super...  205/55/16 dimenzijo imam...klasika...o me z monta?o in centriranjem 195? pri?le...

Japonski avto...japonske gume...delane na Filipinih...

Napisano

Ze drugi? v ?tirih dneh je bila na Golteh (pa ?e rima se).  :ouje:

Napisano

Na mx5ki je po novem obnovljen alternator.... hvala elektricarju iz ljubljane-sneberje... zdj avto dela tko k mora

Napisano

Ugotovil, da mineva v teh dneh pol leta odkar jo vozim in sva skupaj prevozila 18.000km pa nekaj drobi?a ter 2.000km manj od tega na avtoplin.  :zoom-zoom:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali.   Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci.   Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
    • 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden.
    • Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.
    • Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.   Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.   Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti.    Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 
    • To z špeglim še morm rešit tut jst. Men špegle not ropočejo, že skos govorim, da si bom dal neko peno notr. Ker ovijanje špeglov v krpo je nepraktično.   Mi pa črička sprednja šipa že dlje časa, pa se mi tut ne ljubi reševat
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.