Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na 196.000 sem mel predvideno :P. V navodilih pi?e menjava ko ti ga parkiranega nabijejo z vle?no kljuko.

Napisano

Na 196.000 sem mel predvideno :P. V navodilih pi?e menjava ko ti ga parkiranega nabijejo z vle?no kljuko.

Ja klukarji so prav posebna sorta. (tud na tem forumu jih je (bilo) nekaj)

Ne vem zakaj so najprej uzakonili da kljuke ne smejo biti montirane kadar ni pripeta prikolica, nato pa ta predpis ukinili. Aja verjetno je evropa zahtevala da je tako.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Takole po vrsti:

- opral avto in ugotovil, da v dobrih 2000km, ?e ni nobene pikice od kamen?kov. Sre?a?

- Gledam spredi tablico in imam ob?utek, da stoji postrani. Meter je potrdil, da sta levi in desni rob za cca pol cm narazen. Men ni jasno kako jim pri Mazdi tole vedno rata, saj sem imel pri prej?nji enako zgodbo. Pre?raufam zadevo in je zdaj OK. Je pa narobe pri?raufan ?e originalni nosilec in tist, ki je dajal okvir?ke gor je samo poravnal na ta nosilec.

- Stikam po prtlja?niku in ugotovim, da mi manjka klju? za odvijat matice na kolesih, imam pa zato dve enaki vle?ni u?esi. Verjetno ima kdo drug dva klju?a in mu manjka eno vle?no uho. Ehhh, to je pa ?e na meji ?alebajzerizma.

- Ker sem glih pri ?alabajzerizmih. Pred tremi tedni, ko je zahladilo se je veselo pri?gala lu?ka za TPSM. Ja seveda ?lovek najprej zakolne in si misli, da je kej povozil. Nato pa ugotovim na pumpi, da so bile vse ?tiri gume polne nekje med 1,9 in 2.0 bara :blink: :blink:. O?itno so avto v topli gara?i polnili na 2,1 ali 2,2 in seveda, ko je zahladilo je padlo za 0,2 bara in so ?e lu?ke svetile. Pa? napolni? na 2,5 in 2,4 zadi pa mir do konca zime.

- aja pa ?e ena - kolesa sem moral ?e dat centrirat, ker je bilo narejeno povr?no. Tokrat pa? pri vulkanizerju, ki sicer ni poceni, naredi pa zadevo v nulo.

- pa nazaj na to kar sem naredil danes. Zmontiral sem kamero  Mater tud enga youtube film?ka nisem na?el kako se razstavi sredinska konzola spodaj za 2018 model. Ker ni bilo glih toplo sem se raje ognil sili, tako da sem speljal pod sankami sovozni?kega sede?a, pod za??itno plastiko na pragu, in po robu pod gumo za tesnenje do strehe in pod streho, do sredine ?ajbe. Mater kabel se je iz?el prakti?no skoraj na cm natan?no.

Mogo?e bi kdo rekel, da kompliciram, ampak se nekako pri avtu, ki je v garanciji izogibam ?arjenja pri varovalkah in priklapljanja kablov tam ali pa zgoraj pri stropni konzoli, ?eprav bi to bilo najbolj enostavno. Tako pa je lepo speljano iz cigaretne vti?nice v predalu naslonjala in se da v roku 5minut vse skupaj tudi odstranit.

33112_1.png

Napisano

Sem probal pa je tako ?udno delovalo - ?e zdaj ne vem zakaj. Mogo?e bi moral dat kamero na zadnjo ?ipo :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Sem probal pa je tako ?udno delovalo - ?e zdaj ne vem zakaj. Mogo?e bi moral dat kamero na zadnjo ?ipo :ne vem:

A nima? kamere za rikverc serijsko?

Druga?e pa ?e ima? original feltne od mazde znajo bit problemati?ne in te?ko se jih centrira(made in china).

Napisano

Kako to mislis cudno? Ce vezes na stropno luc bos imel konstantno strom v kamerci, ko bos prizgal avto. Ce pa vezes na rikverc pa samo takrat, ko prestavis v vzvratno. Jest imam to vezano na rikverc zico (12v) pa normalno deluje. Predvidevam, ker gre za aftermarket kamerco gre RCA (rumen) male konektor v radio za video ?

Napisano

Verjetno pi?e o dashcam...

To bi bilo bolj logicno ja, ceprav mi potem ni jasno zakaj bi zelel vezati na rikverc luc. Bi bilo pa logicno zakaj bi cudno delovalo, ker bi dashcam dobil strom samo k je v rikverc :D

Napisano

Jaz mislim, da je to bilo ironicno napisano, ker je govora o Dashcam, ti si pa spraseval, ce je zvezal na rikverc luci ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz mislim, da je to bilo ironicno napisano, ker je govora o Dashcam, ti si pa spraseval, ce je zvezal na rikverc luci ;)

Hehe, kako imam rad, ko pride do ?iste zmede... se ?e vedno na smeh dr?im. Hvala Scr3am, you made my day. :ouje:

33112_1.png

Napisano

- Ker sem glih pri ?alabajzerizmih. Pred tremi tedni, ko je zahladilo se je veselo pri?gala lu?ka za TPSM. Ja seveda ?lovek najprej zakolne in si misli, da je kej povozil. Nato pa ugotovim na pumpi, da so bile vse ?tiri gume polne nekje med 1,9 in 2.0 bara :blink: :blink:. O?itno so avto v topli gara?i polnili na 2,1 ali 2,2 in seveda, ko je zahladilo je padlo za 0,2 bara in so ?e lu?ke svetile. Pa? napolni? na 2,5 in 2,4 zadi pa mir do konca zime.

Ko si se hvalil kako izjemno poceni je tvoj avto in da po tanovem pa tak avto kot tvoj prodajajo za5 jurjev dra?je, nisi bil pozoren kaj v tvojem avtu manjka. Logi?no, za tistih 5jurjev razlike ti prodajo dodatnega 0,5bara zraka v pnevmatikah.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Sej sem vedel, da nekje bo catch. So moral nekje razliko notri prinest. Manjka webasto pa subwoofer pa ?e kaj in po?asi bo ?lo proti 5 jurjem. sramezljiv

33112_1.png

Napisano

haha sam to z okvirjem je pa serijsko ja, tut js sm dons reseval problem, ampak niam cina kljuca, da bi tist tritockovni nosilc presraufu, sm zaenkrat sam okvir popravu xD

fino da nimas kamenckov, sm jih js namest tebe pokasiru :-P

kar se pa tice centriranja, js nekih problemov niam, je pa res, da sm vidu velik utezi naleplenih ... tk da ocitno made in china.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.