Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 26 minutami je YavarYe X6V6 napisal:

Legendiram around de world,k bi reku ajkula.

Menu đob(na bolš seveda),mulc pomaga nasi da mi dnevno ni dolgcajt(beri žreta živce kolektivno🙆🙆).

Drgač pa sviram kurcu.🙈🙈

😊😃😂

Napisano
pred 1 uro je YavarYe X6V6 napisal:

Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral.

Ni ga opral!🙆🙆

Pozdravljen spet po toliko letih. 😊

Napisano
pred 12 urami je YavarYe X6V6 napisal:

Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral.

Ni ga opral!🙆🙆

Ej ...mojster 👍👍👍dobrodošel spet na M.forum😁😁😁😁😉😉smo na vezi lp👍😉😉😉

Napisano

Vgradil sem nove visokotonce ESX horizon na zadnji polički, namesto obstoječih bose tweedlerjev. Kako so tej originalni bose nekvalitetni, mutno zveneči zvočniki. 🤪Sedaj se je s temi novimi tweeterji zvok "odprl" in je čisto druga pesem. V vsa vrata sem tudi zalepil zvočno izolacijo, 3 mm debeline. 

(Izolacija CTK Standard Pro 3 mm). Tudi to je svoje prispevalo k znatno boljšemu zvoku v avtu. Sedaj imam od originalnega bose ozvočenja v avto le še sprednja zvočnika v vratih. 😊IMG_20220225_112211.thumb.jpg.da53968dd4158101a13438cdfdda59ab.jpgIMG_20220225_092346.thumb.jpg.bd5df1939c400171c9c634e3f69a3c5a.jpgIMG_20220225_112234.thumb.jpg.980f542cb64afe0542a8130819a15084.jpg

Napisano
pred 5 minutami je zubrck napisal:

Priprave na 15.marecemoji41.pngemoji1.pngd6e26a22bf581ee1aae2936ba7fd88f5.jpg

Poslano z mojega SM-S908B z uporabo Tapatalk

Jaz jih bom zamenjal že prej. Itak ni bilo letos nobene zime. 

In je tudi ne bo več. 😊

Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Jaz jih bom zamenjal že prej. Itak ni bilo letos nobene zime. 

In je tudi ne bo več. 😊

hah mogoče si se zagovoru,

po radio poročajo da bo danes do nižin sneg :D

Napisano
pred 9 minutami je marto napisal:

hah mogoče si se zagovoru,

po radio poročajo da bo danes do nižin sneg :D

🙉 Na obali ziher ne bo ......😊

Napisano
Vgradil sem nove visokotonce ESX horizon na zadnji polički, namesto obstoječih bose tweedlerjev. Kako so tej originalni bose nekvalitetni, mutno zveneči zvočniki. Sedaj se je s temi novimi tweeterji zvok "odprl" in je čisto druga pesem. V vsa vrata sem tudi zalepil zvočno izolacijo, 3 mm debeline. 
(Izolacija CTK Standard Pro 3 mm). Tudi to je svoje prispevalo k znatno boljšemu zvoku v avtu. Sedaj imam od originalnega bose ozvočenja v avto le še sprednja zvočnika v vratih. IMG_20220225_112211.thumb.jpg.da53968dd4158101a13438cdfdda59ab.jpgIMG_20220225_092346.thumb.jpg.bd5df1939c400171c9c634e3f69a3c5a.jpgIMG_20220225_112234.thumb.jpg.980f542cb64afe0542a8130819a15084.jpg

Alex pa ni šlo, da bi jih vgradil nevidno.

Daj potem zberi podatke kateri zvočniki pašejo noter in imajo boljši efekt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 1 uro je mazdaman napisal:

Alex pa ni šlo, da bi jih vgradil nevidno.

Daj potem zberi podatke kateri zvočniki pašejo noter in imajo boljši efekt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edino, če so tako vgrajeni, igrajo prav, oziroma ne pride do popačenja zvoka do potnikovih glav zadaj. Če bi jih vgradil v obstoječo luknjo, bi se zvok odbijal od strehe in deformirano (popačeno) prišel do zadnjih sedežev. Enako je spredaj. Obstoječi tweeterji in srednjetonci so vgrajeni v armaturko, a se zvok odbija od sprednje šipe  in pod pravim kotom proti vozniku in sovozniku. Zvok s tem "pridobi" neželene, moteče visoke frekvence. Zvok je s tem  tudi preveč razpršen. Tudi spredaj sem vgradil visokotonce, ki "gledajo" proti vozniku in potniku. 

A te zanima, kaj sem sam vgradil? 

Napisano

Zgleda idijotsko, sam edina da rešiš ta problem če bi predelal stebričke, da držijo notr twiterje pa jih oblekel v original blago.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)
pred 54 minutami je TiEn napisal:

Zgleda idijotsko, sam edina da rešiš ta problem če bi predelal stebričke, da držijo notr twiterje pa jih oblekel v original blago.

Ni kaj reševati. Če bi se malo spoznal na akustiko, ne bi takih idej predlagal. To lahko narediš ti v tvojem avtu. 😉Bolje, da lepiš še naprej slikice formul 1, kjer ti gre dobro od rok. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Edino, če so tako vgrajeni, igrajo prav, oziroma ne pride do popačenja zvoka do potnikovih glav zadaj. Če bi jih vgradil v obstoječo luknjo, bi se zvok odbijal od strehe in deformirano (popačeno) prišel do zadnjih sedežev. Enako je spredaj. Obstoječi tweeterji in srednjetonci so vgrajeni v armaturko, a se zvok odbija od sprednje šipe  in pod pravim kotom proti vozniku in sovozniku. Zvok s tem "pridobi" neželene, moteče visoke frekvence. Zvok je s tem  tudi preveč razpršen. Tudi spredaj sem vgradil visokotonce, ki "gledajo" proti vozniku in potniku. 

A te zanima, kaj sem sam vgradil? 

Kdo ti je to pravljico prodal? :D

A nisi ti nek glasbenik, kao?

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Kdo ti je to pravljico prodal? :D

A nisi ti nek glasbenik, kao?

Prijatu, raje se posveti platneni strehi tvojega kabrioleta. Akustiko prepusti strokovnjakom. 😉

Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Prijatu, raje se posveti platneni strehi tvojega kabrioleta. Akustiko prepusti strokovnjakom. 😉

Definitivno. Sam to po prebranem nisi ti :D

Napisano
pred 9 minutami je g.Wankel napisal:

Definitivno. Sam to po prebranem nisi ti :D

Če ti tako rečeš, bo že držalo. 😉

Napisano

Posesal, spucou, urediu prtlažnik in pa končno potegnu kabl od dashcam-a do sredinske konzole. Razmišlam še, da bi razstavil še tisto plastiko (kot pri posegu montaže carplay modula) in popolnoma skril kabel s polnilcem.

Napisano

Popolnoma skrij kabel, da bo tako, kot se zagre. Kaj pa imas za eno kamero? Kamero lahko polnis tudi preko usbja.

Napisano
pred 17 urami je Scr3am napisal:

Popolnoma skrij kabel, da bo tako, kot se zagre. Kaj pa imas za eno kamero? Kamero lahko polnis tudi preko usbja.

najboljš bo ja

kamera je pa xiaomi s70 ali nekaj takega, polnem kar preko tistega vtiča ki je prišel poleg in gre v 12V, ne vem, če mazdin usb potegne zadost štroma čez za kamero

Napisano

Usb ima 5V output, tocno toliko kolikor kamera potrebuje. Jest jo imam priklopljeno preko usbja pa dela bp. Je pa xiaomi 70mai 1s.

Napisano

2021 trojka ima visokotonce že v stebričku. Slučajno omenim, ker jo ravno vozakam okoli te dni...

Napisano

Tudi CX-5 jih ima spredaj v stebricku…

CC61D959-136C-4618-B4CF-97819E78EB3B.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 23 urami je Scr3am napisal:

Usb ima 5V output, tocno toliko kolikor kamera potrebuje. Jest jo imam priklopljeno preko usbja pa dela bp. Je pa xiaomi 70mai 1s.

aha evo, jaz imam pa xiaomi 70 mai pro

probam 🤞

Napisano

Voltaza ni edini podatek... Drugi podatek je, s kaksnim tokom (amperaza) lahko obremenis... 

Po specifkacijah na Xiaomi strani, Xiaomi Mai 70 potrebuje 5V, 1.5A, Xiaomi Mai 70 Pro pa 5V, 2A ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.