Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Jaz sem imel z Nexenkam zelo slabe izkušnje glede obrabe. Je pa res, da tu pri nas v hribih dobro vemo, zakaj je volan okrogel - zato, da ga v ovinkih ne zmanjka...

To o veliki obrabi pa se pritožujejo tudi uporabniki. 

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

To o veliki obrabi pa se pritožujejo tudi uporabniki. 

Eee, pa saj sem bil uporabnik, zato pa komentiram...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 12 minutami je Slivka napisal:

Eee, pa saj sem bil uporabnik, zato pa komentiram...

Ja sej, zato sem napisal, da komentirajo uporabniki. In ker so tudi ti uporabnik,je lepo da 😊 komentiraš. 

Napisano
pred 8 urami je curko napisal:

Vidim da je debata o gumah. Zanima me kaj mi priporocate za ene gume 235/35/19 gledam continental sportcontact 151€ al pa goodyear f1 135€

Vidim da nabavljate tudi nexen... zanima me kako ste zadovoljni

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Js bi pa tole definitivno se 1x nabavu 🙂

WWW.LIDERPNEVMATIK.SI

Pnevmatike Maxxis Victra Sport 5 VS5 235/35 ZR19 91Y XL, MFS na zalogi in ceneje na spletišču...

Napisano
pred 9 urami je Deeyan napisal:

Js bi pa tole definitivno se 1x nabavu 🙂

WWW.LIDERPNEVMATIK.SI

Pnevmatike Maxxis Victra Sport 5 VS5 235/35 ZR19 91Y XL, MFS na zalogi in ceneje na spletišču...

Po moje so nexen n fera su4 vseeno boljša izbira glede na oceno uporabnikov. 🤔

Napisano
pred 16 urami je Janez007 napisal:

Kolega na Passatu pa ves čas vozi samo zimske, zamenja jeseni, vozi jih 2 leti, kar pri njemu pomeni 60.000 km. Do sedaj je kupoval Michelin Alpin (trenutno ima gor Alpin 6), razmišlja pa o prehodu na Vredestein, s katerimi je imel včasih dobre izkušnje, ko je veliko vozil v Nemčijo. 

Meni so Vredestein kul (prevoženih skoraj 10kkm).

Napisano
pred 43 minutami je NevLado napisal:

Meni so Vredestein kul (prevoženih skoraj 10kkm).

Meni zimske ne. Za mokro cesto so slabe. 

Napisano

Sej za kaj drugega kot redni servis narest pa že niso 😒 Z njimi nikoli več nič

Napisano
pred 2 urama je samSimon napisal:

Sej za kaj drugega kot redni servis narest pa že niso 😒 Z njimi nikoli več nič

Saj druga ne rabiš, tankaš 95 in voziš do naslednjega.... 😁

Napisano
Opravil 5. redni servis pri Selmar Celje, tako kot zmeraj so vrhunski. Vse pohvale.

A imajo ceno kaj bolj normalno kakor Ferk?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 9 urami je mazdaman napisal:

A imajo ceno kaj bolj normalno kakor Ferk?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dosti bolj, tudi odnos je kot dan in noč. Mene je prišel 5. servis okoli 180€

Napisano
dne 25. 3. 2022 ob 18:55 je scania napisal:

Še ena slika barvanja

20220325_153859.jpg

A si barval s čeljustmi na disku ali si odmontiral stran disk? Zadaj tudi?

Kako si spucal čeljusti, dratena krtača?

dne 25. 3. 2022 ob 18:55 je scania napisal:

Še ena slika barvanja

20220325_153859.jpg

Napisano
dne 27. 3. 2022 ob 9:06 je Janez007 napisal:

Pri nas je pa včeraj žena vzela avto z novimi gumami. Ko pride nazaj po prevoženih 50 km jo vprašam, če ji je vožnja z novimi gumami všeč, odgovor "niti opazila nisem, da so nove gume" .... Prej so bile zimske GY 225/55 R17, sedaj letne Michelin 225/45 R19. 🤪 Mogoče bi opazila, če bi kakšna počila. 🤣

Blondinki se vozita z avtom in postopoma začne zanašat avto bolj v levo. Ko rata na meji znosnega se ustavita, gresta iz avta in preverita gume. Pa reče prva "o lej fak, sprednja leva je prazna". Tadruga se zadere iza avta "a res, a čist?". Taprva mal razmisli pa reče "Ne, ni čist, sam spodej - zgorej je še polna" :lol:

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Barval sem z diskom gor, vse sem zascitil. Scistil sem z drotpirsno in z brake cleanerom. Vse je v kompletu

• Všeč 3
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je scania napisal:

Barval sem z diskom gor, vse sem zascitil. Scistil sem z drotpirsno in z brake cleanerom. Vse je v kompletu

Hudo. Te barve maš v spreju?

Jaz bi dal živo flurescenčno zelene

EDIT: vidim da si dopisal "vse je v kompletu"..lahko link?

Popravljeno od NevLado
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Sam kaj, če jih ne pucaš vsak teden, so samo 1x živo flurescenčne barve :D

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Ekola tukaj sem nabavil:

WWW.MATSPORT.SI

Raznolik asortiman sprejev in barv za zavore.

Napisano

Jaz sem svoje prebarval na črno. Imam mir že par let:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 18 urami je NevLado napisal:

Take? 😁

IMG_20210728_193725.jpg

Popravljeno od Deeyan
Napisano

Jah podobne, samo rdeče, nekako bi se lahko reklo da flurestenčno rdeče, vidim na marsikaterem novejšem avtu tu pri nas, ko se po teh naših strminah spusti dol v dolino. Največkrat potem menjajo vse komplet, tako čeljusti kot ploščice kot tudi disk in celo olje...

• Haha 2
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Opral zunej/notr in posesal za 10kkm mojega lastništva :wub:

Gume bodo pa počakale še en teden očitno.

Napisano
dne 14. 3. 2022 ob 11:10 je Martin Cufer napisal:

Obuli japanke 😁

IMG_20220314_105802.jpg

To je pa pač resnično lepa barva! Vsaj meni je pač najboljša!

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, to je bila bajta stara 60 let in se moraš vprašati, če ima smisel. Moja je bila ob začetku adaptacije in dograditve stara okrog 30 let, zato je še imelo smisel. Ko bom vse skupaj prodal čez 30 let, se naj kdo drug ukvarja s tem ali bo rušil ali pa ne. Pa tiste bajte od takrat moraš spucati do surovega in vse inštalacije zamenjati, da je potem za kaj. Pa se vprašaš, če ima smisel samo stene pustiti. Drug rang so pa bajte iz 80ih in recimo začetka 90ih. Drago kot pes, da bi šel rušiti, pa nič pametnega ne moreš narediti, ker so večinoma še vedno čudne zasnove in razporeditve protorov za današnje standarde.   Težko se je tole odločiti. Vedno je pa bolje, da se ti bajta prilagodi, kot pa ti njej.
    • Ali je na obstoječi lokaciji možno sezidati drugačno hišo (lokacijska informacija občine)? Če da, potem bo zelo verjetno potrebno pridobiti novo gradbeno dovoljenje in strošek rušenja (120 m2 x cca 50 €) ter strošek izdelave nove hiše, cca 1.700 €/m2, odvisno od izvedbe in preseravanja.   Pa ne mislit da bo nova hiša "perfect", če slučajno nisi sezidal vsaj že dveh.  Novi materiali in tehnologije gradnje zahtevajo od izvajalcev veliko več znanja kot včasih, v teoriji vse super, praksa pa pogosto bistveno slabša. Kaj bo čez 30, 50 let s tako hišo, ki bo verjetno potrebovala bistveno več vzdrževalnih stroškov kot tiste stare iz 80-tih, se še ne ve.   Pred osmimi leti se je v kraju-mestu 20 km iz Ljubljane prodajala enostanovanjska hiša letnik 1967 na parceli cca 800 m2. Za tisto obdobje dokaj moderno zasnovana hiša, lepo vzdrževana (nova kritina). Super lokacija (do 3 minute peš do zdravstvenega doma, železniške postaje, avtobusne postaje, upravne enote, občine, knjižnice, trgovine, itd.). Cena 220.000 €. Hišo je kupec podrl in sezidal novo, po sedanjih standardih. Jaz je verjetno ne bi podrl, bi me pa motili zelo nizki stropi spodnje - kletne etaže - cca 220 cm. Če bi v hišo vložil cca 100.000 €, bi postala OK za naslednjih 30 - 50 let, tako pa je kupec vložil verjetno okoli 300-350.000 € in bo imel moderno hišo. Razlika je torej cca 200.000 € (320.000 € ali  520.000 €). Nekomu je to dosegljivo, nekomu ne, odvisno je tudi od prioritet.         Danes namesto prejšnje hiše stoji tole:    
    • Policisti aretirajo cigana - "Ime, priimek, naslov?" - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Ker pri sebi nima nobenih dokumentov, ga policisti odpeljejo na policijsko postajo in pošljejo patruljo, da preveri. Patrulja se vrne se in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Premlatijo cigana in spet vprašajo, kdo je. On spet odgovori: - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Policaji se odločijo, da bodo enega spet poslali tja, da preveri, morda je prvi zamočil. Ta policaj se vrne in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Spet premlatijo cigana, on še vedno vztraja pri svojem. Policisti še tretjič pošljejo patruljo, tudi ta se vrne in poroča, da takšen človek tam ne živi. Spet ga zmlatijo, ampak jim na koncu ne preostane drugega, kot da ga izpustijo. Cigan, ves strt, se komaj privleče domov, ko ga tam sreča sosed: - "Sandokan, sinoči te je policija trikrat iskala, rekel sem jim, da ne živiš tukaj - boš plačal za pivo?"
    • Pri vseh neumnostih, ki jih zadnje desetletje počnejo, se ne bi čisto nič čudil, če bi naredili kaj takega. Saj v kombije tiščijo 1,5 litrske dizle, kaj bi jim bil problem speštat skupaj 3 valjni litrski dizel?
    • Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.