Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

A to majo tud Mazde zdej?:blink:

Ne, nimajo, hvala bogu. Te okrancljane in svetleče  havbe  ala novoletne jelke, spredaj in zadaj so mi nekaj najbolj grdega, kar so v zadnjih letih dali na avte. V tem pa prednjači reno megan. 

Napisano
pred 3 urami je Deeyan napisal:

Men je tut pri vwjih kr neki, na Mazdi mi je pa 🔝

Screen_Shot_2021-08-23_at_11.28.38_AM_480x480.webp

Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... :zoom-zoom:

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... :zoom-zoom:

Saj, že ko so samo luči prižgane izgleda recimo 6-ka spredaj  kot prežeči tiger. Mislim, da je bil to tudi namen mazde in oblikovalcev. 😊

Napisano

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

Napisano
pred 43 minutami je skritikrt napisal:

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

Madonca se šajna, bo treba očala gor dat 😊😆

Napisano

Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto e1760be7f418973d8f2110f95bfe2263.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 14 minutami je curko napisal:

Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto e1760be7f418973d8f2110f95bfe2263.jpg

Kaj pa zimske gume???

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Začuden 1
Napisano
Kaj pa zimske gume???
Je sla ven z prometa poleti tko da nismo deval zimskih gor.
Ko bo sla pa nazaj na cesto ce dobim balast dobi pa 18" zimske na nogice hehe

• Všeč 3
  • Ljubim 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano (urejeno)

Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen :) .

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 9
  • Ljubim 1
Napisano
Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen  .
Cestitke

• Všeč 1
  • Začuden 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 20 urami je Scr3am napisal:

Čestitke! 🎉

Napisano

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

• Všeč 2
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

Tudi BTjka naj ima praznike....🎄🎉😉

Napisano
dne 29. 12. 2022 ob 20:58 je Scr3am napisal:

Nekaj najlepšega,kar lahko narediš...oz. naredita😁-čestitke👍

Napisano

Ne vem, ce sem ze kdaj 2. januarja doma opral avto :) ... 

image.jpeg

• Všeč 10

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

image.jpeg

Tako - pa še kosilnco pripravi, drug teden bomo že kosili.

• Všeč 1
  • Haha 7
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

image.jpeg

Jaz sem pa že mislil,da pri tebi sneg pada😁😉

Jep🤔...letos je nam "domačim pralcem" zelo naklonjeno vreme😀

Napisano

Lahko še ostali pripeljemo svoje oprat k vam "domačim pralcem" hehe? :hohoho:

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

• Všeč 1
  • Začuden 2
  • Zmeden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

Ti nas hecaš 🙂 

Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Ti nas hecaš 🙂 

A še nisi ugotovil tega? 😊

Napisano

Si to "zamenjal in sprogramiral" (kot smo zadnjič govorili v eni od tem) ali samo "zamenjal"?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ti si čist v UI padu in sploh ne razmišljaš več s svojo glavo. Kaj je Mazda 2.2, kaj je Honda 2.2, kaj pa je VW 2.0. Brez navedbe modela, oblike modela in da govorimo o isti velikosti in kategoriji avtov potem se lahko pogovarjamo. Tko pa tale tabelca pove praktično nič.    Primerjat bi moral Mazda 6 sedan, Passat sedan in Honda Accord sedan, seveda z enakim menjalnikom pa da vidimo.
    • A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju       A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju 
    • Veliko je tukaj "rekla čula kazala"...določeni starejši imajo več,pa ne veliko...bolj je na tem,kake cuge dobiš in kake šihte...starejši dobijo seveda boljše,mlajši ga pa nafukajo...če si instruktor je pa druga zgodba,samo teh jebolj malo...mularija pa-vem od tistih,ki so šli od privatnikov k SŽ...v poprečju kot sem napisal 200-300€ več. Na SŽ je le nalo več reda in so pravičnejši turnusi,za to pa jih je zadnjih par let kar nekaj prestopilo.
    • Zdaj je že nekaj od tega, lahko da sem zamešal. Ampak ja, moral je v LJ po služben avto, na Hodoš po vlak. Na koncu služben avto so LJ iz Kopra.   Služben čas bi se naj začel in ustavil v LJ. Kljub temu da je dom 100km stran.   Pod to se podpišem. Tudi sam sem podobnega mnenja.   Mislim, da je razlika večja. Se pa strinjam zakaj ne it tja.
    • Sem že napisal, da imam na SŽ 1350 bruto plačo po pogodbi. Pusti dodatke. Ko se poškoduješ in si v bolniški, teh dodatkov ni...  Niso vse budale iste...nekatere so tudi diplomirane. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.