Gregster Napisano 18. november, 2025 Prijavi Napisano 18. november, 2025 Jaz sem jih menjal po 7h letih. Citiraj
mazdaman Napisano 20. november, 2025 Prijavi Napisano 20. november, 2025 dne 18. 11. 2025 ob 14:27 je etcho napisal: A ja? Z avtom, verjamem, če pogledaš, je stalno gužva na cesti med Lucijo in Koprom, nimaš kje rasterat. Če pa pogledaš 25-ke ... Verjetno je naprava zmožna preverjat hitrost samo do 99,9, verjamem, da je šel več. Mularija vgrajuje kite 70cc, mašine od 150, 172, 200cc na ogrodja Piaggio Zip, ki je skonstruiran za 25 km/h. Redko kdo nadgradi še bremze ali da gor boljše gume. Pravi smrtonosni projektili. Zakaj? Zato, ker lahko, bi rekli ... po moje so še hujši tisi s el. skiroji ki letijo 80 ali več na majčkenih kolesih. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Hm aku imam nov, ampak po parih dneh ko avto stoji na mrazu komaj kresne Citiraj
g.Wankel Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Je kar mraz. Investiraj v en maintainer, če ne misliš prižigat vsak dan. Citiraj
SpEkTr Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Hja, bo treba neki naštudirat. Res pa da če dalj časa stoji tudi poleti, ne vžge tako kot kak drug avto, tako živo, ampak bolj leno Ne vem pa čemu bi to pripisal, mogoče karakterju avta Ni tisto klasično ko vergla avto in ne vžge , ampak tko res počasi prvih nekaj obratov, potem pa kresne. Prej sem že mislil, da bo vmes počakal pri vžigu Če ne bo treba en booster kupit, zadnjič sem gledal za okoli 100eur zanimivo zadevico, zasede kot en power bank, no saj to je power bank, vžgeš pa menda lahko traktor s tistim. Citiraj
Slivka Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Kakšne so pa kleme na akumulatorju? Mogoče oksidirane? Poskusi snet, očistit in sestavit. Saj ne košta nič - mogoče pa reši težavo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
SpEkTr Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Hja , sem zadnjič pucal kleme, ker mi je ojačevalec ven metalo v safe mode. Kleme so bile seveda polne tistega volka (bel prah). Mogoče bom še enkrat šel skozi. Vem da sem pucal, pa še malo s finim šmirglnom ... Z ojačevalcem je sedaj mir, no vžig mi pa roko na srce že dalj časa tako deluje, malo sem mislil če bo nov aku da bo kaj bolje Citiraj
samSimon Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 Kaj pa, če štarter nagaja? Lahko bi secer bilo tudi kaj s črpalko goriva, samo, če praviš, da se ti to že dlje dogaja, bi prej sklepal, da štarter. Citiraj
NevLado Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 pred 6 urami je SpEkTr napisal: Hja, bo treba neki naštudirat. Res pa da če dalj časa stoji tudi poleti, ne vžge tako kot kak drug avto, tako živo, ampak bolj leno Ne vem pa čemu bi to pripisal, mogoče karakterju avta Ni tisto klasično ko vergla avto in ne vžge , ampak tko res počasi prvih nekaj obratov, potem pa kresne. Prej sem že mislil, da bo vmes počakal pri vžigu Če ne bo treba en booster kupit, zadnjič sem gledal za okoli 100eur zanimivo zadevico, zasede kot en power bank, no saj to je power bank, vžgeš pa menda lahko traktor s tistim. Tudi G192 zjutraj rabi 3 "vergle" predno vžge - saj pritisneš samo gumb in čakaš Jaz že refleksno sedaj odklenem avto, grem notr in stisnem knof in že letim vn, ker sem navajen da bo vedno vžgala, ko stisnem knof Citiraj
SpEkTr Napisano 28. november, 2025 Prijavi Napisano 28. november, 2025 To ja 3 verge ja, samo danes so bili res počasni vergli Citiraj
Boss Napisano 29. november, 2025 Prijavi Napisano 29. november, 2025 Kakšne tri vergle? WTF. Moj dizel stoji zunaj pod milim nebom. Edino kar je drugače je, da ogrevalne svečke rabijo dve sekundi da se ogrejejo namesto poletnih pol sekunde od pritiska na gumb. Ko štarter obrne je pa takoj v trenutku motor vžgan- štarter deluje manj kot pol sekunde. Aja pa akumulator je še originalen torej več kot 6 let star. 4 Citiraj
Alex Napisano 29. november, 2025 Prijavi Napisano 29. november, 2025 Pravkar je Boss napisal: Kakšne tri vergle? WTF. Moj dizel stoji zunaj pod milim nebom. Edino kar je drugače je, da ogrevalne svečke rabijo dve sekundi da se ogrejejo namesto poletnih pol sekunde od pritiska na gumb. Ko štarter obrne je pa takoj v trenutku motor vžgan- štarter deluje manj kot pol sekunde. Aja pa akumulator je še originalen torej več kot 6 let star. Moja 6-ka je tudi danes zjutraj, po tednu dni še kar mrzlih noči kresnila takoj. Brez niti malo jamranja. Akumulator ima 4 leta. 4 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. november, 2025 Prijavi Napisano 29. november, 2025 Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) Citiraj
NevLado Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 (urejeno) dne 29. 11. 2025 ob 14:48 je SpEkTr napisal: Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) jedva lej bencinarko pri -3 evo Popravljeno 1. december, 2025 od NevLado Citiraj
Bini Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 dne 29. 11. 2025 ob 14:48 je SpEkTr napisal: Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) Uf, kok je glasna v kabini.... 🤔 Citiraj
SpEkTr Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 Sem mel odprta voznikova vrata 1 Citiraj
NevLado Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 cold_start_g192_nev_lado.mp4 2 Citiraj
Boss Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 Pa sej to je v redu, sam mislil, da je večja drama - tri vergle?!?! 1 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 Jutr zjutraj grem na šiht, upam da bo vžgal. Pa tut če bo 5 verglov 2 Citiraj
ignacij Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 Kokr jaz to gledam je vse normalno. 1 Citiraj
Agerg Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 Meni se zdi, da se malo bolj potrudi, ko se zažene zjutraj. Akumulator bo februarja dve leti star, torej še ne bi smel biti problematičen. Kakšne imate kaj izkušnje s starterji tam nad 200.000 km? Citiraj
NevLado Napisano 1. december, 2025 Prijavi Napisano 1. december, 2025 pred 7 urami je Agerg napisal: Meni se zdi, da se malo bolj potrudi, ko se zažene zjutraj. Akumulator bo februarja dve leti star, torej še ne bi smel biti problematičen. Kakšne imate kaj izkušnje s starterji tam nad 200.000 km? ravno sem gledal ene stare slike, aprila sem imel 165kkm, zdaj imam 180kkm, po tej logiki ti bom lahko naslednjo jesen povedal kje smo pri 200kkm 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 Mazda BT-50, letnik 2009, 240.000 km - s štarterjem do zdaj nobenih težav, vrti kot je treba Mazda 5, letnik 2010, od hiše je šla pri 360.000 km - s štarterjem do zdaj nobenih težav, vrti kot je treba Ne vem, koliko je to merodajno, ampak FucksWagen, letnik 2023, mislim, nekje okoli 40.000 km - menjava štarterja, še pod garancijo 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
SpEkTr Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 No Evo, danes še daljinski odklepanje ni delal. Tko dober nov aku je notri izgleda 1 1 Citiraj
Alex Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 pred 6 minutami je SpEkTr napisal: No Evo, danes še daljinski odklepanje ni delal. Tko dober nov aku je notri izgleda Sem spregledal,katere znamke aku si kupil? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.