SpEkTr Napisano petek ob 14:42 Prijavi Napisano petek ob 14:42 Hja , sem zadnjič pucal kleme, ker mi je ojačevalec ven metalo v safe mode. Kleme so bile seveda polne tistega volka (bel prah). Mogoče bom še enkrat šel skozi. Vem da sem pucal, pa še malo s finim šmirglnom ... Z ojačevalcem je sedaj mir, no vžig mi pa roko na srce že dalj časa tako deluje, malo sem mislil če bo nov aku da bo kaj bolje Citiraj
samSimon Napisano petek ob 17:50 Prijavi Napisano petek ob 17:50 Kaj pa, če štarter nagaja? Lahko bi secer bilo tudi kaj s črpalko goriva, samo, če praviš, da se ti to že dlje dogaja, bi prej sklepal, da štarter. Citiraj
NevLado Napisano petek ob 20:25 Prijavi Napisano petek ob 20:25 pred 6 urami je SpEkTr napisal: Hja, bo treba neki naštudirat. Res pa da če dalj časa stoji tudi poleti, ne vžge tako kot kak drug avto, tako živo, ampak bolj leno Ne vem pa čemu bi to pripisal, mogoče karakterju avta Ni tisto klasično ko vergla avto in ne vžge , ampak tko res počasi prvih nekaj obratov, potem pa kresne. Prej sem že mislil, da bo vmes počakal pri vžigu Če ne bo treba en booster kupit, zadnjič sem gledal za okoli 100eur zanimivo zadevico, zasede kot en power bank, no saj to je power bank, vžgeš pa menda lahko traktor s tistim. Tudi G192 zjutraj rabi 3 "vergle" predno vžge - saj pritisneš samo gumb in čakaš Jaz že refleksno sedaj odklenem avto, grem notr in stisnem knof in že letim vn, ker sem navajen da bo vedno vžgala, ko stisnem knof Citiraj
SpEkTr Napisano petek ob 22:19 Prijavi Napisano petek ob 22:19 To ja 3 verge ja, samo danes so bili res počasni vergli Citiraj
Boss Napisano sobota ob 11:42 Prijavi Napisano sobota ob 11:42 Kakšne tri vergle? WTF. Moj dizel stoji zunaj pod milim nebom. Edino kar je drugače je, da ogrevalne svečke rabijo dve sekundi da se ogrejejo namesto poletnih pol sekunde od pritiska na gumb. Ko štarter obrne je pa takoj v trenutku motor vžgan- štarter deluje manj kot pol sekunde. Aja pa akumulator je še originalen torej več kot 6 let star. 4 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 11:44 Prijavi Napisano sobota ob 11:44 Pravkar je Boss napisal: Kakšne tri vergle? WTF. Moj dizel stoji zunaj pod milim nebom. Edino kar je drugače je, da ogrevalne svečke rabijo dve sekundi da se ogrejejo namesto poletnih pol sekunde od pritiska na gumb. Ko štarter obrne je pa takoj v trenutku motor vžgan- štarter deluje manj kot pol sekunde. Aja pa akumulator je še originalen torej več kot 6 let star. Moja 6-ka je tudi danes zjutraj, po tednu dni še kar mrzlih noči kresnila takoj. Brez niti malo jamranja. Akumulator ima 4 leta. 4 Citiraj
SpEkTr Napisano sobota ob 13:48 Prijavi Napisano sobota ob 13:48 Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) dne 29. 11. 2025 ob 14:48 je SpEkTr napisal: Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) jedva lej bencinarko pri -3 evo Popravljeno pred 3 urami od NevLado Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama dne 29. 11. 2025 ob 14:48 je SpEkTr napisal: Men pa tko vžge. Quick Share QUICKSHARE.SAMSUNGCLOUD.COM 1 file (49.4 MB) Uf, kok je glasna v kabini.... 🤔 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pa sej to je v redu, sam mislil, da je večja drama - tri vergle?!?! 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano pred 32 minutami Prijavi Napisano pred 32 minutami Jutr zjutraj grem na šiht, upam da bo vžgal. Pa tut če bo 5 verglov 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 5 minutami Prijavi Napisano pred 5 minutami Kokr jaz to gledam je vse normalno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.