Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Jest napisal:

Saj ce oddas preko e-uprave... dobis po posti prometno dolvoljenje... 

... in vsako leto novo prometno in ceneje kot na okencu tehničnega ...

Je pa portal e-Uprava še nekoliko nepredvidljiv. Recimo današnje vloge, ki sem jo oddal pred 3 urami še ne vidim med oddanimi vlogami, pri oddanih starih vlogah pa je opcija "Račun", pa se odpre prazno okno, tako da ne morem pogledati v stroške, ki so bili zaračunani (cestnina, taksa, nova prometna, ...)

image.png

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Kilometri se vrtijo (1.5k km v 4 mesecih), bil je čas za servis.

Mazda 5, 1.6D, l. 2011, 385.839km

Menjano:

- filter olja;

- filter goriva (po 50k km);

- filter kabine;

- spihan in očiščen zračni K&N filter;

- prešprican zadnji most s Krown oljem (rja ji ne da miru);

V planu:

- sprati sistem za hlajanje

- spucati EGR, sem prišel do njega ampak ga nisem mogel dobiti ven

- menjava 2 x gibke cevi na intercoolerju. Nazadnje sem jih spucal, zdaj pa se vidi kje puščajo (125 EUR par na ebayu)

- spomladansko čiščenje in poliranje

20260319_132724.jpg

20260319_113811.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To je edini nacin da nekomu nekaj klikne.  Pa na nadrejenga jih obrnes, da se zmenijo in sprioritizirajo.
    • No ja, v malih občinah je bil res lahko problem. Ste se pa doma lahko veliko več družili.
    • Najprej čestitke za nakup. Jaz sem tudi kupil CX 30 v Ljubljani in sem se lepo peljal z njim domov v Kp . Pri 130/uro ima ta avto nekje 2700 obratov, tako, da ne bo nobenega problema. Pazi v klance, da ti ne gre preko 4000. Avto je na začetku bolj len in ne se sekirati. Naš Avto plus na obali se je pa kar popravil, odkar so zamenjali par ljudi. Menim,da boš pozneje lahko peljala na redne servise avto tudi k njim.  
    • Sem mlajša generacija.   Sem bil v vseh firmah med boljšimi in zavzetimi. Delam ca. 8h in konec. Žal firma ni moja. Ves dopust pokoristim in tudi vse nadure pokoristim.   Sem v podobni situaciji kot ti trenutno. In rečem. Zmenite se, 3 mesce sem zaseden. Po tem in tem ukazu ne smem delat zmes niti manjši stvari...... No verjetno bo nekomu prej ko slej kliknilo, da rabim pomoč. Če ne bo pač tehnološki dolg rasel.
    • Na avtocesti preko 4000 obrato po omejitvi ne bo šlo. Tako da ne vidim ovire.   Edino, kar je bilo pri meni svetovano, je da občasno naj vozim, del po avtocesti v 5., da ni mašina konstantno na istih obratih.   Pisalo je še, naj ga ne vozim pod 2000 obratov. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.