A priročno kuhinjo, ki jo bodo tudi montirali je pa zadolžene firma Jedeš?
Tole je po moje neka internetna fora, ker da bi komu to padlo na pamet skoraj ne verjamem. Je pa nekaj res, da v zastojih na AC bi tole lahko celo prav prišlo. DARS se že zanima za licenčnino in da bo uvedel storitev najema imenovano rent-a-potty. Začetni projekt je na relaciji Maribor-Ljubljana.
Zadnjič sem pisal, da imq nadomestna Puma GY Efficient Grip in da so zelo solidne.
Danes imam identično, pol leta starejšo v izdelavi in ima Eco Contact. Juuj. Polom.
Peljem domov, kaj se te to tak zanič vozi. Sem doma pogledal gume in sem bil šokiran.
O ja... to pa res zna bit. Pa zakaj si pa vzel XL, sej ni ne masiven SUV niti ni EV. Ok, če se da s tlakom tolk regulirat, da bo OK, boš že nekak tole vozil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.