Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je robertk6 napisal:

glede na kilometre , ki jih delaš ti sploh nisi kompetenten za dajanje takih izjav (35kkm v 4 letih🤣), ti še avta dobro poznaš ne tak malo se voziš🤣🤣

Da poznaš svoj avto ne rabiš imet 300kkm in šraufanja par mescev.... 🤗😉

Ko boš imel v firmi 10 različnih avtov in boš sedel v vseh vsake toliko časa se boš navadil v trenutku vozit vsak avto kakršni koli že je.... :nevem:

Popravljeno od Bini
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.

Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Gregster napisal:

Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil.

Mogoče je pa pri meni bilo isto 🤔 Bomo videli, če se bo ta zvok še kaj pojavil..... 😉

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Ko boš imel v firmi 10 različnih avtov in boš sedel v vseh vsake toliko časa se boš navadil v trenutku vozit vsak avto kakršni koli že je.... :nevem:

Kak pa ti veš koliko sem jih mel? Mislim da sem v službi imel že take ki jih ti še blizu videl  nisi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.