Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je goB napisal:

Zato pa moraš vzeti ročnega, ne avtomatika, dokler še lahko in porabo boš imel 6 litrov, namesto 7 😇

...pa pozabil na bistvo, da je ročni menjalnik res v sozvočju z motorjem 140 in lepo obvlada navor. Pravi Jinba Ittai.

Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Pol praviš Bini, da je X186 in avt. zmagovalna kombinacija? :zoom-zoom:

To kar imam trenutno je TOP.....:ouje:

Napisano

So me pred 1 uro klicali iz servisa,da je računalnik zaznal napako pri senzorju ispuha-lambda sonde in jo bodo jutri zamenjali pod garancijo.☺️

Nadomestni avto imam tako do jutri in vam jutri povem koliko bo pil pod mojo nogo, tale za moje pojme grozni avtomatik. Res se automatik lepo pelje z umirjeno vožnjo,ko pa stopiš na plin se mu pa zmeša.....🫣

Še en hec,prejle sem ga dal v garažo in odprl prednje šipe,da se zlufta in sem opazil,da na voznikovih vratih leva tipka za šipe odpira desno, desna pa lev šipo.....:vskalo:. Še malo pa bom začel verjet kolobocijam,ki jih imajo nekateri novi lastniki tukaj na forumu,grozno kaka napaka pri izdelavi.....:nevem:

• Haha 2
  • Začuden 2
Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je DonFelipe napisal:

Elektronika ga pa sračka v teh vročih dneh.

Koliko bi pa bilo drugače popravilo izven garancije?

Je rekel,da imam srečo,da je crkla lambda tik pred potekom garancije 5 let (zdaj 6 let),ker bi bila samo jurja in se je nasmejal....🤣 Ne vem pa al z delom al brez,ker me ni zanimalo.....:nevem:

Popravljeno od Bini
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

So me pred 1 uro klicali iz servisa,da je računalnik zaznal napako pri senzorju ispuha-lambda sonde in jo bodo jutri zamenjali pod garancijo.☺️

Nadomestni avto imam tako do jutri in vam jutri povem koliko bo pil pod mojo nogo, tale za moje pojme grozni avtomatik. Res se automatik lepo pelje z umirjeno vožnjo,ko pa stopiš na plin se mu pa zmeša.....🫣

Še en hec,prejle sem ga dal v garažo in odprl prednje šipe,da se zlufta in sem opazil,da na voznikovih vratih leva tipka za šipe odpira desno, desna pa lev šipo.....:vskalo:. Še malo pa bom začel verjet kolobocijam,ki jih imajo nekateri novi lastniki tukaj na forumu,grozno kaka napaka pri izdelavi.....:nevem:

Povej kako je grozen :lol:

Napisano (urejeno)

So me pred 1 uro klicali iz servisa,da je računalnik zaznal napako pri senzorju ispuha-lambda sonde in jo bodo jutri zamenjali pod garancijo.

Premalo ga voziš. 😁

Popravljeno od etcho
  • Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 20 minutami je NevLado napisal:

Povej kako je grozen :lol:

Grozen je v smislu,da ko ga mal pritisneš prestavi dve nižje in to tako počasi,da nekaj trenutkov sploh ne vleče kot,da bi bil v letu! Moti me tudi ne tekoče prestavljanje od spelejevanja naprej do neke ustaljene hitrosti.....:nevem:

Napisano

Še en hec,prejle sem ga dal v garažo in odprl prednje šipe,da se zlufta in sem opazil,da na voznikovih vratih leva tipka za šipe odpira desno, desna pa lev šipo.....:vskalo:

Hehe, avto za angleški trg? Al pa za evropski, samo da so ga sestavili s komponentami ki so jih našlo pri pometanju fabrke.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Grozen je v smislu,da ko ga mal pritisneš prestavi dve nižje in to tako počasi,da nekaj trenutkov sploh ne vleče 

Aha. Nisi prebral brošure, ki so ti jo na SPIZ-u dali ob odhodu v pokoj. Nimaš kaj pritiskat, niti mal!

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 24 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Aha. Nisi prebral brošure, ki so ti jo na SPIZ-u dali ob odhodu v pokoj. Nimaš kaj pritiskat, niti mal!

Ta je legendarna.... :jupiii:

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Premalo ga voziš. 😁

Sam to je res... @Bini kolkrat tale tvoj vidi 6000 obratov?

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Sam to je res... @Bini kolkrat tale tvoj vidi 6000 obratov?

Do 6k obratov jo pa res ne tiščim,ker ni nobene potrebe.....:nevem:

Napisano (urejeno)

Tule je slika od porabe po več kot 4kkm,filmček kako se z desnim stikalom odpira levo steklo in temperatura motornega olja pri normalni vožnji pri 35 st.zunaj. Očitno je to normalna temperatura pri teh motorjih.....:nevem:

IMG_20260811_085846.jpg

IMG_20260811_085028.jpg

IMG_20260811_135201.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Do 6k obratov jo pa res ne tiščim,ker ni nobene potrebe.....:nevem:

mogoče zarad tega

image.png

Lastniki X-motorjev skos omenjate teh 186KM, ampak kaj k jih dobesedno nikoli ne uporabite, oziroma sploh ne veste kje so. Ta motor živi dejasnko šele globoko nad 4000 obratov.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.