Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Shrek napisal:

Eee včeraj tankal....ne. 

Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska.

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 18 minutami je FuManchu napisal:

Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska.

Vse za klike. Če je taki naslov, se bolj klika.

Tudi jaz sem včeraj Forda zvrhal.

Napisano

Sem nazadnje tankal 2. maja… naredil do danes slabih 800 km… pa je se vec kot pol rezervoarja ;) … tako da ta mesec verjetno ne bo vec treba tankat… Aja… vmes sem parkrat doma priklopil na strom 🤪

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Ja sej gre za 2€ dol.

Na 33 litrov 🙃

Napisano
pred 25 minutami je g.Wankel napisal:

Ja sej gre za 2€ dol.

Na 33 litrov 🙃

To pa se pozna. 

Bomo tkole padce lovil pa bo kmal denarja za kaksno vilo na morju

Napisano
pred 6 minutami je ignacij napisal:

Ma ja ne, stisnes tukaj, stisnes tam, pa gres na koncu na kepco v Portoroz (sam seveda).

A za blejski Sladogled ne bo zadost? :D

Napisano

Dobr to Golob rihta cene na svetovnem trgu... rab za predvolilne bombončke. Pol k bodo EU volitve mim, bo pa naroču naj jih borze spet dvignejo. Lisica je ta Golob oziroma Golob je ta lisica. 🤪

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ma, a že spet dol? Pa kaj se gre tale Golob, da tkole niža ceno goriv. Čimprej naj gredo volitve mim pa da je konc tega sranja pa da Golob spet ceno dvigne, da ga bodo lahko tud tadesni kurcal. Do takrat bomo pa trpel tale znižanja.

WWW.24UR.COM

Cene pogonskih goriv se bodo v torek ponovno spremenile. Morda se vam splača s točenjem goriva še malo počakati, saj napovedi kažejo...

• Haha 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano

Mah, zadnjič ko je dol šlo, sem moral v ponedeljek tankat, tokrat bom jutri.

Izgleda da se držim amerišnega pregovora:

There is no free lunch.

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano (urejeno)

Sicer bom spet Janšev oboževalec, a se ne sekiram več za to. Torej, pod Golobnjakom so se prispevki in dajatve dvignile za 33%. 

Tako da, ja, dol z Golobom. Čim prej, tem hitrej...

IMG_20240526_191737059.jpg

Popravljeno od Slivka
  • Všeč 2
  • Haha 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
22 minutes ago, Slivka said:

Sicer bom spet Janšev oboževalec, a se ne sekiram več za to. Torej, pod Golobnjakom so se prispevki in dajatve dvignile za 33%. 

Ko se državni monopolist s 136 milijoni čistega dobička dela ubogega :zvizga:

• Všeč 3
  • Ljubim 3
Napisano
pred 54 minutami je Slivka napisal:

Tudi 2023 jih je Golob postavil.

Primerjaj prosim prispevke v času prejšnje vlade prosim.

Ko so cene surove nafte višje, se niža trošarina. Zdaj se pač viša, ker se surovina niža....

• Všeč 3
  • Hvala 2
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Ko so cene surove nafte višje, se niža trošarina. Zdaj se pač viša, ker se surovina niža....

... in vedno je bilo tako. Ne glede kdo je bil na oblasti. Dojemanje tega dejstva je pa samo v tem, kdo je kdaj ne oblasti in za koga se navija.

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je godlike napisal:

Tudi 2023 jih je Golob postavil.

Primerjaj prosim prispevke v času prejšnje vlade prosim.

Jaz se ne bi prav nič branil, če se trošarine ne bi višale ob nižanju cene surovine...

Mislim, v trgovinah se tudi cene višajo, plača pa nekako ostaja enaka...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Za plačo se je treba zbuniti, pa bo... Kaj se ti pa lahko hudega zgodi, če rečeš da bi imel jurja neto več na mesec?😁

Drugače pa kako bi jaz rešil s trošarinami in cenami bencina, pa ne rabimo več nobene politične stranke:

- Dal bi ljudem alternativo z dobrim javnim transportom, za vsakdanje migracije na šiht in nazaj. Za Slovenijo to večinoma pomeni da morajo vlaki skoraj iz vseh koncev zjutraj šibati iz periferije proti parim večjim mestom in popoldne nazaj. Za vikend še vedno ostanejo opcije uživanja z avtom.

- V domačih krajih urediti varstvo za male otroke, kot se spodobi, ne pa da ljudje divjajo vsak dan iz Ljubljane domov in ne vejo, če so jim otroke že pred vrtec postavili. Pa vsak dan na teh relacijah enaki zastoji.

- Ukinil bi plačilo cestnin, vinjet in vsega sranja. Za tujce bi vinjeto obdržal, ker jim pripada, da plačajo če se peljejo po naših cestah in jih uničujejo.

- Vsa ta plačila za vzdrževanje cest bi prenesel v trošarino goriv. Zakaj? Ker je tako najbolj fer. Tisti ki veliko vozi, več uničuje ceste in naj za to tudi plača, kar se najbolj enostavno naredi preko plačila goriva. Večji avto, tovoranjak, večja poraba? Nič hudega, bolj uničuješ ceste, plačaj več.

Tako, zdaj pa udarite...😁

• Všeč 4
  • Haha 2
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Agerg napisal:

- Dal bi ljudem alternativo z dobrim javnim transportom, za vsakdanje migracije na šiht in nazaj. Za Slovenijo to večinoma pomeni da morajo vlaki skoraj iz vseh koncev zjutraj šibati iz periferije proti parim večjim mestom in popoldne nazaj. 

👍😀ta točka "ubije" vse naslednje, ker to ni realno še naslednji 40.let (tudi ac se je gradila od 1972 do 2010....), tako da ni za pričakovati da bodo železnice in javni promet ponujale ustrezno alternativo, sploh pa ne iz periferije v večja mesta....si ne znam predstavljati kdaj bodo proge po SLO dvotirne povsod (če sploh kdaj....dokler tega ni, ni pričakovati hudo premočnega železniškega prometa)

Popravljeno od sportman333
Napisano (urejeno)

Rešitev je, da se določene službe lahko umaknejo iz Ljubljane. Lovska zveza na primer...

Pisarne  določenih služb so lahko tudi v Litiji, Novem mestu, Celju, Kočevju, Murski soboti... 

Popravljeno od Shrek
Napisano

Včeraj sem slučajno odkril, da je v Izoli benzinska od Shell-a. In ni na hitri cesti. 😊

Tako, da bom od sedaj naprej samo še tukaj tankal in to vedno le  "poceni" goriva od Golobjaka. 😉 Danes sem do Bologne že lahko občutil, kako dober je njihov benzin. 

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.