Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No vag ne rabi crt, tudi amper je men se zdi omenil, in dela super, so ga pa omejili :( kot sem pisal. Dela ne glede na hitrost.

Mazdinega pa ob vseh avtih nisem probal

Se primerjava z citroenom, tam pa dela samo nad 65km/h

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po mojem mnenju so asisten?ni sistemi, vgrajeni v trenutne mazde bolj igra?ka, ki jo izklopi? po nekaj dneh igranja, ko ugotovi? da je neu?inkovito. ?al velja tudi za sistem samodejnega zaviranja v sili, ki deluje nezanesljivo. Nimam pa oz. imam premalo izku?enj z ACC, sploh v kombinaciji z AT. V gne?i menda zna povsem ustaviti avto in speljati? Se da uporabljati samo navaden tempomat?

Napisano

Sicer ni bilo danes ampak prej?nji vikend pa vseeno.

Ker so bile zimske feltne po 11 letni uporabi ?e kar malo zdelane je sledil makeover.

post-133-0-42579600-1560715966_thumb.jpg

v primerjavi z original barvo

post-133-0-58209800-1560716023_thumb.jpg

Ker je tko dobr ?lo je roka hotla ?e kr malo sprejat, pa je nastalo tole:

post-133-0-00110700-1560716070_thumb.jpg

33112_1.png

Napisano

Sicer ni bilo danes ampak prej?nji vikend pa vseeno.

Ker so bile zimske feltne po 11 letni uporabi ?e kar malo zdelane je sledil makeover.

attachicon.gifPlatisca v novi barvi.jpg

v primerjavi z original barvo

attachicon.gifPrimerjava barve.jpg

Ker je tko dobr ?lo je roka hotla ?e kr malo sprejat, pa je nastalo tole:

attachicon.gifMaska.jpg

Kaj pa? a haubo si pobarval, al kaj?

Napisano

Znak

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Full, dobr, da ni noben opazu... se pravi kr zgleda in ne ska?e ven. :bravo:

33112_1.png

Napisano

Full, dobr, da ni noben opazu... se pravi kr zgleda in ne ska?e ven. :bravo:

A si kaj zbrusil znak pa dal temeljno barvo ali pa si kar po ?losarsko ?ez z sprayem pofloskal?

Napisano

Ni sam znak, cela maska je pofarbana, ker prej je bila v barvi avta. Sem dal gor plasti dip in ?e mi ne bo cool gre vse skupaj dol. Plasti dip se pa daja brez temeljne.

Je pa res, da se nisem trudil z ravnanjem, ker ?e mi bo v?e? bom moral popravit masko saj je na ?tirih koncih lak dobesedno odpadel (An?e je grozno slabo naredil, ?al :blink: )

33112_1.png

Napisano

Sem ravno hotel napisati, da je cela maska s plastidipom :). Meni osebno ni vsec. Mogoce ce bi samo znak pobarval, vsaj na beli je to lepo izpadlo :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ne danes ampak vceraj se malo igral in pobarval zavorne celjusti. Meni osebno super zgleda. se saj rusta ne opazi vec hehe

467a608e998d789a383126adcd6f7799.jpgec212ae43648923c90c0026cf6f0fd5c.jpg3c51874aaaf0478a9753be8decd44f74.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Nice work....si to barval z barvo v spreju?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Nice work....si to barval z barvo v spreju?

res je z sprejem ja. epokxi temelj v spreju pa epoxi barva v spreju. pru fajn pobrusu seveda naredu 1 nanos z temljam belim pa pocaku 3h pa 1 nanos z rdeco pa po 8h se enga pa pustu cez noc. dobre je izpadlo.

po sm pa se bolsi polovici pobarvu na florestencno neko rumen zeleno na insigniji pa je tut dobr izpadl. slike v prilogi2caabcc7fcfcc148bc657cda33b68fc1.jpga3ad04fa4aa1e69ce96273686c0dbc46.jpgf6bfee67222681f0215079772be18fdb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Lepo :). A si se ploscico na insigniji zraven pihnu. Na mazdi malo odbijac ven strli?

haha ja mcken sm se ploscice pihnu po nesrec slabo uascitu.

ja na mazdi mam pa kar se nekaj lepotnih popravkov za popravt ja hehe

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Zmontiral takoj ob dostavi.

Pokrov?ki.

dobro pride. si to kje pri nas uzel ali v tujini

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

dobro pride. si to kje pri nas uzel ali v tujini

Na Aliju za drobi? ;)

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Skrajni ?as, ker stare ti zgledajo ?ist zani?

P.s.: eno priporo?ilo, daj ono nale?no povr?ino na pestu ko gor pride disk, lepo o?isti. Drga? se zna zgodit da za?ne kaj trest.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Pa glede na sliko, bi jaz rekel, da ti je manj kot 50% te zavore prijelo...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Se precej pozna proti prej.?eljust je zagrablo, pa je pobiralo samo po eni strani.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

Samo, ?e je ?eljust zagrabilo, se je tudi kaj sli?alo, ne?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

V?eraj zamenjal akumulator - po ?tirih letih je bil tolk bogi, da ni dosegel niti 40% kapacitete in to je kao ameri?ka kvaliteta v skoraj 140 letni zgodovini firme. Original je namre? zdr?al 7 let pa ?e bi, ?e me ne bi bilo malo strah, da bi pozimi crknil, ko bi bilo najmanj potrebno.

Zanimivo, da sem moral nastaviti vse od zapiranja oken, do ESP-ja in seveda postaj na radiu, ure. Ampak pazi to, uparjen telefon na Bluetoothu je pa deloval kot, da se ni ni? zgodilo in da 10 minut ni bilo akumulatorja priklopljenega v avtu. Strange.

Nove zadnje zavoreaf73b22946ea6a21e8555223ac73de65.jpg

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

Jaz tudi kak teden nazaj. Sem najprej mislil, da svoje slike gledam, ker je bilo natan?no tako rjast original in zdaj lep ATE disk z novimi plo??icami. Zamenjane ?e vse gumice pri batkih vklju?no s ?raufi.

33112_1.png

Napisano

Si si pa privo?cil he he. Naj mi kdo pove...zakaj zadej plo??ice ne pobirajo celotnega diska in je roba 1cm? Premajhne plo??ice? Bedno.....res

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jest igram na 2k pa vse laufa na cca. 200 fpsov pa imam 16gb rama. Monitor je 180hz in ni ultrawide, ker mi ni vsec. Kar se gaminga tice in fpsov je ram se najmanj pomemben oz. sploh ni ce ga imas vsaj 16gb. Bolj, kot ne je pomemben gpu in cpu. Pri ramu je pa dost bolj pomembna visja frekvenca in cim nizja latenca, kot pa sama velikost. 16gb je vrh glave in v primerjavi z 32 oz. 64gb skoraj ni razlike. Govorim izkljucno za gaming.   Pa se ena zelo pomembna informacija, ki je zame skoraj bolj pomembna od fpsov je 1% in 0.1% lows. Prej sem imel 5600x sedaj pa 5700x3d in je slednji glede fpsov minimalno boljsi, ampak igra nenormalno bolj gladko tece. To pa ravno zaradi tega ker ima bistveno boljse 1% in 0.1 low. Skratka cist nekaj drugega.
    • tudi igrice niso več mala malica, sploh če hočeš igrat na ultrawide 3440x1440 - jaz sem očitno edini, ki tukaj laufa špile na 144 fps na taki resoluciji da izkoristih 144 hz na ekranu   da sem prišel do 144 fps, sem moral dejansko nabavit 64 gb rama, in to mislim da sem moral dat celo CL16   tistih 1440p ki jih ponujajo oglaševalci, doseže še škatla za čevlje z 5 let starim procesorjem tako, zelo dobro si to izpostavil !!   včasih si vtaknil kar je bilo, pa je pač bilo   zdaj moraš pogledat cpu supported list v specifikaciji od matične, kjer ti točno piše katere rame podpira   saj pravim, če rabiš 60 fps je vsaka škatla vredu   če hočeš igrat v kvaliteti, primerni za 2025 ali pa celo nek resen 4k, potem se pa res vsaka malenkost pozna!
    • Si mel že prej ANSI ?
    • Zamenjal Ducky One 3 za Wooting Two. 😁👌 Hall effect magnetna stikala, ki jim lahko spreminjaš actuation na desetinko milimetra. Pa še zamenjaš ga lahko v desetih sekundah, dela jih pa Gateron. Ni neka nova tehnologija, so pa vseeno Wooting pionirji tovrstnih tipkovnic. Tolk mi je noro tipkat, da se moram nekam pohvalit. 😁 Se je pa treba kar mal navadit, ker imam v malih možganih itak zapečeno, da nabijam tipke do konca. Prej sem imel Cherry rjava - taktilna stikala in sem vajen tistega ''bump-a''. Sem imel malo pomislekov, kako bom prešaltal na linearna in koliko napačnih sosednjih tipk bom užgal, ampak je res smooooth občutek. Pa še lubricirana so. Pač nimaš nastavljeno, da ti prime pri 0.1 mm, ker potem samo pogledaš sosednjo tipko in že prime, najdeš pa s časom kakšen hod ti najbolj odgovarja. Software imajo tudi super in ne rabi laufat v ozadju, imajo celo WEB verzijo, da ga niti inštalirat ne rabiš. To je imela tudi Ducky. Naštelaš vse online, narediš en profil za tipkanje, drugega za streljačine, karkoli... shraniš na on-board memory tipkovnice in gasa. Šaltaš jih pa s knofom. To mi je osebno velik plus, ker ne maram nesnage v ozadju poganjat, da imam lahko navadno belo osvetlitev in ne kakih mavričnih brozg, ki so povsod default. Slikat se mi pa ne ljubi nekaj ful, glih sam tolk
    • Ne, je bila isti dan prodana.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.