Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 29. 12. 2022 ob 16:50 je curko napisal:

Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto e1760be7f418973d8f2110f95bfe2263.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Razširi  

Kaj pa zimske gume???

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Začuden 1
Napisano
  dne 29. 12. 2022 ob 17:05 je NevLado napisal:
Kaj pa zimske gume???
Je sla ven z prometa poleti tko da nismo deval zimskih gor.
Ko bo sla pa nazaj na cesto ce dobim balast dobi pa 18" zimske na nogice hehe

• Všeč 3
  • Ljubim 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano (urejeno)

Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen :) .

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 9
  • Ljubim 1
Napisano
  dne 29. 12. 2022 ob 19:58 je Scr3am napisal:
Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen  .
Cestitke

• Všeč 1
  • Začuden 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
  dne 31. 12. 2022 ob 12:36 je Slivka napisal:

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

Razširi  

Tudi BTjka naj ima praznike....🎄🎉😉

Napisano

Ne vem, ce sem ze kdaj 2. januarja doma opral avto :) ... 

image.jpeg

• Všeč 10

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 2. 1. 2023 ob 12:46 je Jest napisal:

Ne vem, ce sem ze kdaj 2. januarja doma opral avto :) ... 

image.jpeg

Razširi  

Jaz sem pa že mislil,da pri tebi sneg pada😁😉

Jep🤔...letos je nam "domačim pralcem" zelo naklonjeno vreme😀

Napisano

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

• Všeč 1
  • Začuden 2
  • Zmeden 1
Napisano
  dne 3. 1. 2023 ob 14:01 je Slivka napisal:

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

Razširi  

Ti nas hecaš 🙂 

Napisano
  dne 4. 1. 2023 ob 13:40 je NevLado napisal:

Super, da si vzel spet original

Razširi  

Ja, res je. Pri i-stop je potrebno pri menjavi opravit inicializacijo, da pravilno deluje. Plus, na akumulator dobiš 3 leta garancije. Tak da se za 50 dodatnih evrov ne splača zafrkavati z menjavo v lastni režiji, sploh ker mi je originalni zdržal tako dolgo.

Napisano
  dne 4. 1. 2023 ob 14:36 je vzupan3 napisal:

Ja, res je. Pri i-stop je potrebno pri menjavi opravit inicializacijo, da pravilno deluje. Plus, na akumulator dobiš 3 leta garancije. Tak da se za 50 dodatnih evrov ne splača zafrkavati z menjavo v lastni režiji, sploh ker mi je originalni zdržal tako dolgo.

Razširi  

Evo, 100% se strinjam s tabo in o tem sem tukaj že pisal.

Napisano (urejeno)

Ford mislim da ma Varto.

Moja m2 je mela original Panasonic.

Praviga japanera je menjala Topla. Dela že 5 let kot urca.

Popravljeno od godlike
Napisano

Na Mazdi se nic... Ravnokar se je koncala posodobitev SD kartice s kartografijo navigacije ... in jo moram nesti v Mazdo :) ... Pa novo vinjeto sem nabavil danes... velja od 2.2.2023 do 2.2.2024 :) ... 

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Če predpostavimo, da je izvedba brez fizičnih gumbov cenejša samo za 10-50 EUR, je to pri milijonu prodanih vozil 10-50 milijonov EUR. In takšnih varčevanj je pri celem avtu kar nekaj, zato je prihranek za proizvajalca kar oprijemljiv. Mogoče je razlika celo višja. Nekaj je sam strošek fizičnih gumbov, več je drobnarij, več je dela (pri izdelavi je vse optimizirano na sekunde, ne na minute), potrebujejo več partnerjev (kar je spet strošek in višje potencialno tveganje za težave/izpad) ...  Skratka - cena je eden glavnih razlogov, da tako tiščijo zaslone namesto gumbov.  Vsekakor pa bi sam pri izbiri vozila zelo težko izbral takšnega, ki nima fizičnih gumbov. Glasujemo z denarnico. 
    • Pa smo spet nazaj. Komentar o novih bajkih. Novi GS1300 mali in adv so katastrofa s kvaliteto. Res groza. To je treba vsak drug dan šravfat da o novih plastičnih kufrih ne izgubljam besed ....BMW ogromen minus. Nova Multistrada V4....😍. Mislim da bo to moj naslednji bajk...izjemen motor.
    • Jaz jo bom pomoje na zimo menjal, dokler je še tata pri volji, da kaj montira  
    • Oprostite...moji nameno so dobrohotne narave😄    Katero si pa naročil,da je ni na zalogi😲  Da ni ob zadnji vročici folk navalil,in jim jih je zmanjkalo🙄
    • Čakam.... 🤔 Čakam.... 🤔
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.