Scr3am Napisano petek ob 08:09 Prijavi Napisano petek ob 08:09 (urejeno) pred 5 urami je Shrek napisal: Danes... 11.4 Popravljeno petek ob 08:09 od Scr3am 10 Citiraj
Shrek Napisano sobota ob 18:29 Prijavi Napisano sobota ob 18:29 Diesel 333000, bencinar 200000 2 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:54 Prijavi Napisano sobota ob 18:54 pred 7 urami je NevLado napisal: Kaj pa kak dizelaš? Pa na prvi sliki je diesel. pred 25 minutami je Shrek napisal: Diesel 333000, bencinar 200000 ups, naknadno videl, da si mu že razložil. 1 Citiraj
50keda Napisano ponedeljek ob 09:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:04 (urejeno) Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Popravljeno ponedeljek ob 09:05 od 50keda 1 5 2 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 09:21 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:21 Zgledajo kot nove... 😂 Na dizelci sem jih nekaj let nazaj menjal, ampak na forumu me prepričujejo, da je to logično, ker je dizel zanič, bencin je pa zakon. Tako, da me prav čudi, da imaš tole težavo na bencinarju. A si ziher, da nimaš dizla? 4 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:36 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:36 Prav vam je, ko pa Mazde vozite. Pri FucksWagnih ni teh težav - ker po treh letih začne puščati olje na vse konce in kraje, pa je vse lepo podmazano in nič ne rjavi... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano ponedeljek ob 09:42 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:42 pred 36 minutami je 50keda napisal: Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Na Alfi je bla taka, ker mi je čeljust zaštekala. Je zasnežilo ALU felno, pa je sneg na zavori pomeznil, odmaknil gumico vodil in evo ti ga na. Citiraj
NevLado Napisano ponedeljek ob 15:39 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:39 pred 6 urami je 50keda napisal: Sem obljubil mazda premium bremze, evo jih 3-4 leta stare pri dveh letih sem menjal pod garancijo: To je the real MazdaBrakesTM Shiet, moje niso ble tko slabe, menjou sm zarad tistga odtisa ploščice od ročne pa zarustanega roba! Ej dej plis ko menjavaš stari še neko gumo al pa kej poleg dvigalke, k tole če se odpela se ti odpelje noga/roka zdraven. Citiraj
NevLado Napisano torek ob 18:04 Prijavi Napisano torek ob 18:04 evo, gume s platišči vred menjane z novim vijačnikom več v temi orodje 1 Citiraj
x-layer Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Sicer sem tole delal prejšnji teden, samo ni bilo časa prej, da bi objavil 😀 11 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.