Jump to content

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

jures

Recommended Posts

Res sem doživu že svašta v tem lajfu... ampak pridem iz trgovine, štartam avto in vidim tale flek..

Zdej mogoče je to ratalo že ponoči pa zjutraj nisem bil pozoren, ker še ni bilo sonca, ampak imam sliko od predvčeraj pri 88888km in ni tega fleka. In to je iz notranje strani lol?

null

image.png

• Wow 3
  • Sad 1

pred 1 minuto je Bini napisal:

Ja res je,če z nohktom porajsaš bo ris....☹️

To je najbrž prozoren polikarbonat (brizgano). 

Če imaš doktorja v bližini se ti ni bolezni treba bati. 

pred 2 urama je Bini napisal:

Dober zgleda ampak je nekako bolj na francoza.....😁👍

Al pa VW 😂

maxresdefault (9).jpg

• Like 1
  • Haha 2

Pred eno uro je FuManchu napisal:

A to majo tud Mazde zdej?:blink:

Ne, nimajo, hvala bogu. Te okrancljane in svetleče  havbe  ala novoletne jelke, spredaj in zadaj so mi nekaj najbolj grdega, kar so v zadnjih letih dali na avte. V tem pa prednjači reno megan. 

• Like 3

pred 2 urama je Bini napisal:

Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... :zoom-zoom:

Saj, že ko so samo luči prižgane izgleda recimo 6-ka spredaj  kot prežeči tiger. Mislim, da je bil to tudi namen mazde in oblikovalcev. 😊

• Like 1

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

• Like 8

pred 43 minutami je skritikrt napisal:

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

Madonca se šajna, bo treba očala gor dat 😊😆

• Haha 2