Bossek Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 jet crna ali pa deep crystal modra Citiraj
Bini Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 Tudi nekako, samo kaj bo pa na izbiro pa je drugo vpra?anje? Citiraj
Bossek Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 saj to sem napisal iz konfiguratorja na voljo so:- artic bela (osnovna)- sonic srebrna (450 eur - spodaj)- titanium flash siva- jet crna- deep crystal modra- snowflake bela- polymetal siva- machine sive (600 eur)- soul crystal rdeca (750 eur) Citiraj
Robert Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 No tudi jaz sem si jo ogledal v Mazdinem salonu v ?i?ki (bolj?a oprema). Na zunaj zelo lepe oblike, mote?a ?rna plastika - obrobe, ampak to prekrije? z ustrezno barvo, ?e te moti. Pozna se, da je prtlja?nik proti moji M6 (11/2008) kar dosti manj?i, zadaj ima ve? prostora za potnike kot HB nova 3. Znotraj so me malo zmotile steklene povr?ine (zelo polo?ne) saj se mi zdi da je notranjost, ki je sicer lepo izdelana, nekako "nabita" in je vidljivost v moji M6 bolj?a. No verjetno se tega s?asoma navadi?. To novico, ki sem jo danes izvedel na tem forumu, pa me ni ni? kaj razveselila in sicer da jo bodo izdelovali v Mehiki - kar lahko posledi?no pomeni slabo izdelavo, napake v motorju,.....Dobro da je garancije 5 let. Citiraj
Bini Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 saj to sem napisal iz konfiguratorja na voljo so:- artic bela (osnovna)- sonic srebrna (450 eur - spodaj)- titanium flash siva- jet crna- deep crystal modra- snowflake bela- polymetal siva- machine sive (600 eur)- soul crystal rdeca (750 eur)To so barve, ampak kaj bo na zalogi. Ostale pa ?aka? ohoho.... Citiraj
Bossek Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 sem nekako racunal, da itak ne bo 0 na zalogi in bo vse vec ali manj po narocilu Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 meni osebno zelo vsecen avto in me resno mika da bi sestico zamenjal za tale "mini" suv hop on bandwagon Citiraj
tommaazz Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 No tudi jaz sem si jo ogledal v Mazdinem salonu v ?i?ki (bolj?a oprema). Na zunaj zelo lepe oblike, mote?a ?rna plastika - obrobe, ampak to prekrije? z ustrezno barvo, ?e te moti. Pozna se, da je prtlja?nik proti moji M6 (11/2008) kar dosti manj?i, zadaj ima ve? prostora za potnike kot HB nova 3. Znotraj so me malo zmotile steklene povr?ine (zelo polo?ne) saj se mi zdi da je notranjost, ki je sicer lepo izdelana, nekako "nabita" in je vidljivost v moji M6 bolj?a. No verjetno se tega s?asoma navadi?. To novico, ki sem jo danes izvedel na tem forumu, pa me ni ni? kaj razveselila in sicer da jo bodo izdelovali v Mehiki - kar lahko posledi?no pomeni slabo izdelavo, napake v motorju,.....Dobro da je garancije 5 let.?e so ?e prej?nji modeli 3 bili izdelani v Mehiki pa so OK, ne vidim nobene te?ave...kaj pa potem recimo AUDI, ki jih delajo na Mad?arskem ? , samo tukaj ni 5 let garancije ampak samo 2 , va?no da so ?tirje krogeci 1 Citiraj
mazdaman Napisano 30. avgust, 2019 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 Danes smo si jo ogledali v MB. In je ravno tam ve?ja kjer je novi mazdi 3 zmanjkalo prostora. Torej na zadnji klopi, tudi vidljivost iz nje je za otroke bolj?a. Jaz si jo bom dal na seznam za prihodnost 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Aless Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Glih gledam v ?ivo tole novo Mazdico, pa res ?koda za te prevelike plasti?ne obrobe.Drga?e mi je po izgledu zelo lep avto, samo stemi obrobami pa je mal ?udn, zgleda kot da ima premala kolesa, verjetno v ?rni ali pa temno sivi barvi pride lep?e. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Bini Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Res je tako ampak ko notri sedi? to moti druge, tako da se ni za sekirat hahaha. Ja res je ma?ni?ko siva dobra da kaj. Se nekako zlije skupaj. 1 Citiraj
Robert Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Glih gledam v ?ivo tole novo Mazdico, pa res ?koda za te prevelike plasti?ne obrobe.Drga?e mi je po izgledu zelo lep avto, samo stemi obrobami pa je mal ?udn, zgleda kot da ima premala kolesa, verjetno v ?rni ali pa temno sivi barvi pride lep?e.Ja samo tole ni cx-30 ampak cx-3. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Meni pa sploh ni napa?na (?eprav,meni je itak noro v?e? ve?ina avtov s temi obrobami; od octavie scout, preko allroadov, do meni najljub?ega volva xc70)... Morda res uspe?no zapolnjuje vrzel med cx3 (ki je meni premajhna) in cx5 , ki je hkrati ?e kar na meji Premium suv-ov in bo z novo generacijo verjetno ?e zrasla? Citiraj
Aless Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Ja samo tole ni cx-30 ampak cx-3.Upss, nisem opazil sem mislil da je cx30. Hmh no ?e na cx3 me motijo obrobe, cx30 pa zdaj gledam na slikah ima ?e ve?je te obrobe, bljak Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
samSimon Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 kokr je avto lep sam po seb so res sfaljene te obrobe. verjetno se da naro?it z barvanimi, al ne? Citiraj
Nejc1986 Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 kokr je avto lep sam po seb so res sfaljene te obrobe. verjetno se da naro?it z barvanimi, al ne?Dvomim... mislim, da se pri nobenem avtu ne da narociti takih obrob v barvi po zelji.... Citiraj
Bini Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Zadnji kupec bo pa vesel ko nebo imel rjavih obrob ampak grde ?rne! Citiraj
Civic Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Oj ste se zapi?ili v te obrobe ... sam nisem tiste sorte, da bi sedel na dvori??u in ure in ure buljiv v avto in vzdihoval, kako je lep. Bolj mi je pomembno kak?eno je po?utje v vo?nji in sama ureditev notranjosti. Ps: v gara?i imam Yamaho FZ 8 (my 2011), katera ima res obupno grd izpu?ni lonec ... ampak ko se peljem ga ne vidim, ko pa je v gara?i parkiran ob steni pa ga prav tako ne vidim. Mi ne pride na pamet, da bi dal za Akrapovi?a 700? ... za ta denar se raje dva vikenda peljem v Dolomite. Citiraj
Boss Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Upss, nisem opazil sem mislil da je cx30. Hmh no ?e na cx3 me motijo obrobe, cx30 pa zdaj gledam na slikah ima ?e ve?je te obrobe, bljak Ampak a res niste ?e dojeli, da so teli SUV-i podobni en drugemu kot jajce jajcu (tolk, da se zmoti? in sploh ne ve? kaj gleda?). A ste res ratal napaljeni na uniformiranost in nobenega ob?utka ni ve? za raznolikost? Mene je prav groza, ko 80% folka kupi avto zato, ker je zdaovoljen, da se visoko sedi. Pa ?e mu proda? kartonasto ?katlo v rde?i barvi, pa ?e ?ist mehek rata - katastrofa kam je vsa ta raznolikost in diverziteta ?la.Oj ste se zapi?ili v te obrobe ... sam nisem tiste sorte, da bi sedel na dvori??u in ure in ure buljiv v avto in vzdihoval, kako je lep. Bolj mi je pomembno kak?eno je po?utje v vo?nji in sama ureditev notranjosti.Glej men je pa pomembno, da mi je avto v?e? kot celota, tako zunaj kot znotraj. In ko ti po 11 letih lastni?tva ?e vedno privle?e nasmeh na ustnice, ko vidi? svoj avto na parkiri??u ti je jasno, da si neko? dobro izbral. Osebno ne bi nikoli izbral nekaj kar mi ni v?e? ali pa da me nekaj zelo moti, ker navadno ta ob?utek nikoli ne izgine. Pol pa vidmo kako ljudje prodajajo po dveh ali treh letih pa ?eprav ni ni? mehanskega narobe z avtom. 1 Citiraj
Jest Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Modeli iste znamke so itak zadnje cajte zelo podobni... in na dalec moras ze skoraj malo bolj poglerdati, da vidis, kateri model je... Pa naj gre to za VW, Ford, Vitroen, Hondo, in seveda tudi Mazdo ... Razlikujejo se predvsem v velikosti, prostornosti in seveda opremi... ceprav pri opremi je sedaj tako,d a dobivajo tudi nizji modeli opremo, ki je bila vcasih rezervirana bolj za visji rang... temu primerna je seveda tudi cena ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 To popolnoma dr?i sploh pri premijcih je to zelo lepo vidno in Mazda se res zgleduje po njih. In pol pride recimo nekaj nekoliko druga?nega kot recimo Arteon pa ?lovek kr gleda in gleda... pa jebemu... VW je to, kva zja? :lol: Aja pa da ne zaidem s teme - great news CX-5 dizel se je za?el prodajat v ZDA. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Plasti?ne obrobe so zakon. Moja prva ?estica jih ni imela, pa bi jih rabila. Ene 20cm ?iroke. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Neko? je gola plastika pomenila, da si reve?, k si lahko kupi? le ?ist osnovno razli?ico... ?e je bila plastika po?trihana v barci karoserija pa je bila ?e vi?ja oprema in mnogo bolj za?eljeno. Nekako me spominja na to, ko so neko? v 80-ih plasti?ne ?lape s tremi ?rtami in belimi ?tumfi pomenile, da gleda? tanjave?ga ?eha al pa poljaka, danes pa so to precenjen modni dodatek - haha, da ti pamet stane 1 Citiraj
Alex Napisano 2. september, 2019 Prijavi Napisano 2. september, 2019 Plasti?ne obrobe so zakon. Moja prva ?estica jih ni imela, pa bi jih rabila. Ene 20cm ?iroke.Dobre za kaj?Da naredijo avto ?e bolj grd? Citiraj
Boss Napisano 2. september, 2019 Prijavi Napisano 2. september, 2019 Ki se res paca to?no najraje pod takimi obrobami. :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.