Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moras imeti vedno kaksno v rezervi, da ni treba dvakrat plezat po lojtri  :jupiii:  :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?ivjo.

Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.

Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. 

Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj?

Napisano

?ivjo.

Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.

Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. 

Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj?

Na ?alost je tu bolj problem z na?imi pacienti od voznikov, ki so totalno brezobzirni.

Tako kot vozijo, tudi odpirajo vrata na parkiri??u. Vidi? kako mlado mamico z ramo dr?i prislonjen telefon k u?esu, odpre vrata, bum v druga vrata, izvle?e otroka iz sede?a in gre. In pri tem niti ne opazi, kaj je naredila. Podobno je, ko gredo na parkiri??e in iz njega. Na sigurno, iz prve in ti mimogrede podrajsajo kak odbija?.

Tako, da ja, mogo?e je pleh malo tanj?i a to ni glavni problem.

Tudi meni so pustili podpis k*et*na na zadnjih vratih skoraj takoj, ko sem kupil mazdo.

Napisano

Eni oziroma bolje re?eno ene (sej veste, to so tiste, ki se deklarirajo kot bolj?e voznice od mo?kih) tako treskajo z vrati, da se ti kr srce trga, ko to vidi?. Zato jaz parkiram v najbolj oddaljene koti?ke parkiri??a in sre?a imam tudi na ?ihtu tolk placa na parkiri??u, da se tudi polno odprta vrata pri kupeju ne odprejo tako dale?, da bi udarila meni v bok.

33112_1.png

Napisano

Jaz enako, je pa zanimivo, pri prej?nji Mazdi v 7-letih lastni?tva nisem dobil vdrtin, pri sedanji pa v enem letu dve. Ali imam zdaj nesre?o pa prej sre?o, ali pa je razlika v kvaliteti v plo?evini.

Mi je pa suho popravljal dober mojster v ?rnu?ah, ?e bo kdo rabil kontakt, ga lahko posredujem.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Sporo?i, jaz imam eno na havbi. Sicer ne vem, ?e bi to ?lo na kasko, pa vseeno. :) A on tudi z zavarovalnico kaj komunicira?

Napisano

Renold 5 campus ampak tisti prvi narejen v franciji je imel neko? pleh da pri nalivanju teko?ine za brisalce ali ?em podobnem nisi smel naslonit kolena na pleh, ker je bila takoj udrtina.

Moja mazda je imela samo eno udrtino - mladi dami (?enske pa?) je hud sunek vetra iztrgal vrata iz rok in so s vso silo butnila v moj avto. Druga sre?anja z vrati na parkplacih  v 13letih in 313Kkm niso pustila udrtin. Mogo?e je sedaj pleh manj trd (verjetno na ra?un tega, da sedaj manj rjavi) :ne vem: . 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Joj ne me niti spominjat :D

Js sem nedavno ?e na prej?nji, sedel v avtu ... "nekdo" zraven mene parkira, na testno, kljub temu da je ?e na drugi strani bilo ve? kot dovolj prostora, odpre vrata gre vn in s torbico na polno v moje vrate ... v tistem trenutku, ko je "nekdo" ?e spoznal, da bo butnalo, je ?e gledal skozi okno: "samo pas torbice je biu ... ".

Js pa, ja pas torbice, ki ma na sebi ?nolo ... :D Ne razumem, zakaj je na parkiri??ih tak te?ko pazit.

Joj danes ... grem pred eno trgovino, je "nekdo" ti??al vrate v ogledalo drugega avta in probaval zakaj se bolj ne odpre .... :D

?al smo zgubljeni v tem ... js delam kot @boss. Najdlje od trgovine pa po mo?nosti, da je ena stran fraj :D:D ... sj mal sprehoda nam pa tut ne ?kodi a ne :P

Napisano

Ena dobra re?itev je, da parkira? ?ez dva parkplaca - obstaja nevarnost da fotko svojega avta zagleda? v temi o invalidih.

Nima? pa udrtin ;)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Vsi ki ne znajo ven iz avta ne da bi nabili drugo vozilo, bi morali nabavit Kamiq ?kodo ki ima poseben sistem na vratih ravno za te bud...!

Napisano

Na ?enini 2-ki naredil servis. Menjal olje, oljni filter, zra?ni filter in filter kabine...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Fantje,to je samo odsev dana?njega ?asa in ljudi... Sam ?ivim skoraj v centru Ljubljane, kjer vemo kaki so parkingi in ?e NIKOLI nisem naslonil vrat na tujo lastnino... Ljudem se pa pa? jebe...

Na star avto naslonijo ?e? "saj je star", na novega pa malo iz fou?arije malo pa ?e? "saj ima kasko".

Tudi par dni nazaj v Litiji; pripelje tip v prastarem Puntu, ga vpra?am ?e ima slu?ajno drobi? za parking..... Odpre vrata da pogleda po predalih...bum v xsaro.... In potem tisti nasme?ek,ki ga (upam da) nikoli ne bom razumel; me?anica posmehovanja in zadrege... Brez "oprosti, a se pozna? Shit... Zdaj bom pa moral ?astiti pir" .... Ni?... Kot da se ni ni? zgodilo. Zivimo v obdobju zombijev.

In ja, tudi sam parkiram, tako da sem cimbolj umaknjen od ostalih avtov (in predvsem ljudi), ampak vedno pa ne gre...

Se pa probam ne sekirati (kot je Labi napisal),ampak jebemu.... Slej ko prej boj kupil nov avto in ho?e? no?e? je to za stanovanjem druga najdra?ja stvar v ?ivljenju .... Ja,pizda.... ?e kupi? nov avto (pa naj bo to magari Dacia za 10t) in da ti je vseeno ko ga neka budala rukne in odide... Svaka ?ast....

Napisano

Nima samo Kamik. Tudi drugi ?kodilaki. Je pa namenjen za??iti roba vrat tistega, ki ne zna odpirat ne da bi butnil v sosednji avto.

Kateri drugi ?e imajo razen Kamiq?
Napisano

Ti v servisni knjigici pi?e... zadaj za navodili, kako preverit ali lu?ka v prtlja?niku res ugasne, ko ga zapre? in pred navodili, kako dofila? ksenon v HID svetilke.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.