Pred kratkim sem naredil cca 1000 km s M3 X186. V primerjavi z mojim CX30 G150 AWD dejansko nisem opazil kakšne bistvene razlike pri "normalni" vožnji, v nizkih obratih (cca 3500 rpm) sta oba precej neodzivna, še posebej pri pospeševanju v klanec. Je pa res, da sem imel z X-motorjem porabo cca 1l/100 km manjšo kot z G. Nekaj gre verjetno na račun AWD, me je pa kar se tiče porabe X prijetno presenetil.
Res je... smernik uporabijo samo takrat, ko se ti prilimajo na rit, ko prehitevaš kolono šleparjev in imaš pred seboj kolono vozil ... Takrat znajo besno blendati in prižgejo levi smernik
Pomoje je Slivka ves pogumen na prehitevalnem, ker ima zadaj na avtu napis: Pozor! Lopata v avtu!
Moje skromno mnenje je, da prehitevanje s hitrostjo 130 ni egoistično. Za moje pojme je egoistično obnašanje voznikov npr. Bosanskih Motornih Wozil, ki ogrožajo ostale udeležence z vožnjo na premajhni varnostni razdalji in z neznanjem pravilne uporabe svetlobnih teles.
Bravo🤗, nikoli nebi rekel, da si tako skrben in pedanten voznik glede na to, da take vragolije počenjaš tam po hribih kjer si doma in povrhu še z lopato komu pomahaš... 😉
Tole je pohvalno ampak deluje lahko zgolj v manjsih mestih. Tam kjer je promet so tudi el vozila oz org prevoz del guzve.
Ce hoces res mir moras na primer zapreti mesto, dolociti drop off za otroke oz pick up mesta za ljudi in potem znotraj furati organizirano.
To pa v vecjih mestih ne gre, saj je predpogoj ravno to da mas muster statione.
Ze pri nas v Medvodah kjer imamo 8 ali 9 šol je med njimi tud 10km poti (topol, sora, pirnice, medvode, preska......) to je kar podrocje za pokrivati in ce se ne motim okoli 500 solarjev.....zadeva ni tako preprosta
Mali kraj si lahko privosci
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.