Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 11 urami je NevLado napisal:

Slik mi ne prikaže

sem popravil pred tvojo objavo 

pred 1 uro je Bini napisal:

Pri tej temperaturi je tole premalo kar boš not zlil.... 🥴

no, verjetno ni tako hudo, sicer pa je bilo samo 12C, tako da vse OK 😄

Popravljeno od GregorV
Napisano
Pred eno uro je GregorV napisal:

sem popravil pred tvojo objavo 

no, verjetno ni tako hudo, sicer pa je bilo samo 12C, tako da vse OK 😄

Imaš srečo, da ni 15,ker bi ti zmrnalo na šipi, verjemi.... 😉

Napisano

Danes sem jo peljal na tehnični. Opravljeno. Poln tank D+. Kar nekaj razvajajnja :):) Še ta tank skurim in bo na 380k km. 

Zjutraj pa je vžgala iz prve (-10°C).

Napisano
pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal:

Žganje zmrzne pri  - 29 C.

Pol vzem pa žaganje - to ziher ne zmrzne tako hitr.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Pred mnogimi leti je sodelavec žganje nalil v posodo za pranje stekel. Avto je prav zapeljivo dišal. 

Cigareta pa ni dobro prižgat.... :party0035:

Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

Pred mnogimi leti je sodelavec žganje nalil v posodo za pranje stekel. Avto je prav zapeljivo dišal. 

predlani smo šli z rekreacije in so ustavljali...kolega pihnil čez mejo. Še vedno trdi da je spil samo dve pivi in da je napihal zaradi antifriza, k je spiral šipo predno je speljal :D

• Všeč 1
  • Haha 4
Napisano
pred 1 uro je SeekK napisal:

predlani smo šli z rekreacije in so ustavljali...kolega pihnil čez mejo. Še vedno trdi da je spil samo dve pivi in da je napihal zaradi antifriza, k je spiral šipo predno je speljal :D

Še vedno je imel možnost it na odvzem krvi, da bi se razjasnil dvom. Bolj je on pozabil štet te pire.😜

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je SeekK napisal:

Vedno se spijeta samo 2 pivi - prvo in zadnje ;)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.