Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

A to majo tud Mazde zdej?:blink:

Ne, nimajo, hvala bogu. Te okrancljane in svetleče  havbe  ala novoletne jelke, spredaj in zadaj so mi nekaj najbolj grdega, kar so v zadnjih letih dali na avte. V tem pa prednjači reno megan. 

Napisano
pred 3 urami je Deeyan napisal:

Men je tut pri vwjih kr neki, na Mazdi mi je pa 🔝

Screen_Shot_2021-08-23_at_11.28.38_AM_480x480.webp

Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... :zoom-zoom:

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... :zoom-zoom:

Saj, že ko so samo luči prižgane izgleda recimo 6-ka spredaj  kot prežeči tiger. Mislim, da je bil to tudi namen mazde in oblikovalcev. 😊

Napisano

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

Napisano
pred 43 minutami je skritikrt napisal:

Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig".

Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U

https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html

Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍

Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀

IMG_20221228_160923.jpg

Madonca se šajna, bo treba očala gor dat 😊😆

Napisano

Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto e1760be7f418973d8f2110f95bfe2263.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 14 minutami je curko napisal:

Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto e1760be7f418973d8f2110f95bfe2263.jpg

Kaj pa zimske gume???

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Začuden 1
Napisano
Kaj pa zimske gume???
Je sla ven z prometa poleti tko da nismo deval zimskih gor.
Ko bo sla pa nazaj na cesto ce dobim balast dobi pa 18" zimske na nogice hehe

• Všeč 3
  • Ljubim 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano (urejeno)

Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen :) .

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 9
  • Ljubim 1
Napisano
Sport wagen se je ravnokar (25.12) spremnil v family wagen  .
Cestitke

• Všeč 1
  • Začuden 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 20 urami je Scr3am napisal:

Čestitke! 🎉

Napisano

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

• Všeč 2
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...

Tudi BTjka naj ima praznike....🎄🎉😉

Napisano
dne 29. 12. 2022 ob 20:58 je Scr3am napisal:

Nekaj najlepšega,kar lahko narediš...oz. naredita😁-čestitke👍

Napisano

Ne vem, ce sem ze kdaj 2. januarja doma opral avto :) ... 

image.jpeg

• Všeč 10

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

image.jpeg

Tako - pa še kosilnco pripravi, drug teden bomo že kosili.

• Všeč 1
  • Haha 7
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

image.jpeg

Jaz sem pa že mislil,da pri tebi sneg pada😁😉

Jep🤔...letos je nam "domačim pralcem" zelo naklonjeno vreme😀

Napisano

Lahko še ostali pripeljemo svoje oprat k vam "domačim pralcem" hehe? :hohoho:

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

• Všeč 1
  • Začuden 2
  • Zmeden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Nazaj namontiral letne pnevmatike.

Pri 12°C res ni potrebe po zimskih. Sploh, ker za naprej napovedujejo suho vreme in nobenih ohladitev...

Ti nas hecaš 🙂 

Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Ti nas hecaš 🙂 

A še nisi ugotovil tega? 😊

Napisano

Si to "zamenjal in sprogramiral" (kot smo zadnjič govorili v eni od tem) ali samo "zamenjal"?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Bo mogoče koga zanimalo...in 2-3 nasveti...   Za sina sem kupil Knipex Aligator klešče...v bistvu so kot Knipex Cobra,le da imajo preprostejši zglob z manj stopnjami nastavitve (kar je meni celo boljše ko se navadiš),ki pa je tudi veliko odpoprnejši na umazanijo,pesek,zemljo ipd....pač "robustnejša" izpeljanka Cobre. Za "začetnike" v Knipex svetu .lih taprava stvar za nalezt se😄...in še "češnja na torti"-cena: 15,99 sem ujel na Amazonu. Knipex Alligator Pince Multiprise 88 01 250 WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - KNIPEX Alligator Wasserpumpenzange, 250 mm, Muttern bis 46 mm, Rohre bis 50 mm... Moraš opazovati...gre cena skoz za 1-2€ gor,in dol...kakor kdaj...ko je lepa cena samo vzami😉   V slikah primerjava z Cobrami in mojimi prastarimi Aligatorkami še iz časa "W.Germany".   Sedaj pa nasvet @NevLado in tiste,ki jih zanima Bosch. Sem v Bauhausu vzel starter set bosch z GBA 18V/4Ah dvovrstično klasično (z18650 celicami) baterijo in najenostavnejšim počasnim (4A) polnilcem GAL 18V-40 Cena je absolutno "sladka"-59€ za set😲...če rabiš "enostavnejšo",poceni,a že malce močnejšo-dvovrstično baterijo in poceni polnilec (rezerva ali npr. za fiksno montažo na steno...),ali kot poceni vstop v AmpShare sistem-to je to. Varnostni pregled WWW.BAUHAUS.SI Napaka stran iz BAUHAUS   Za interesente za Metabo CAS sistem pa sem tudi nekaj izjemnega našel-vzel dve bateriji LiHD 18V/4Ah pri doktorkladivo. Kdor ve,kakšna baterija to je,bo vedel,da je ultrapoceni. METABO Baterijska celica LiHD 18 V - 4,0 Ah 625367000 | Doktor Kladivo WWW.DOKTORKLADIVO.SI Metabo LiHD 18 V 4,0 Ah – lahek, zmogljiv 18V akumulator z upravljanjem celic, LED prikazom in široko CAS kompatibilnostjo.   Pa še nekaj slik😉   EDIT-bo "lado" pogruntal-Bosch baterije sem malce modificiral z gumi-nogicami (3M)    
    • Pride žena do mene in reče: - "A se midva malo pogovoriva o tvojih težavah?" Presenečen jo pogledam: - "Kakšnih težavah? Jaz nimam nobenih težav." Žena odgovori: - "Na primer o tem, kaj mi boš podaril za obletnico poroke." Hja, zdaj pa imam težavo...
    • Posadiš krompir, pa avto zraste...   Naložen z avtomobili se je prevrnil, kjer sploh ne bi smel voziti WWW.ZURNAL24.SI Cesta čez Grmado nad Trebnjim je bila zaprta za ves promet.  
    • Saj bi zadeva še bila smešna, če ne bi bila tako prekleto resnična...       Lev je ustanovil firmo in zaposlil osle kot svoje delavce. Na začetku je vse potekalo odlično. Lev je vodil podjetje, osli so delali in firma se je razvijala. Čez čas je lev spoznal, da so dobički tako visoki, da si lahko privošči managerja. Zaposlil je medveda. Kot profesionalni manager je medved zahteval od oslov različna poročila, da bi lažje vodil podjetje in levu oddajal poročila. Lev je užival, medved je vodil firmo, osli pa so delali in za povrh še pisali poročila. Seveda je medved prav kmalu uvidel, da porabi preveč časa za analizo teh poročil, zato je zaposlil tri volke, kot poslovodje. Njihovo delo je bilo, da naredijo iz vseh poročil za medveda povzetek. Da bi volkovi dokazali medvedu, kako so strokovni in dobri, so za osle uvedli še dodatno poročilo. To osle seveda ni osrečevalo, saj so morali ostajati v službi po službi, da so spisali vse, kar so volkovi zahtevali. Medved je ugotovil, da morala v firmi pada, zato je zaposlil lisico, da dvigne razpoloženje. Ta je izvajala ankete, organizirala različne tečaje, dogodke, srečanja, … - vse to seveda izven delovnega časa – najraje med vikendi. Osli so vedno bolj očitno izražali nezadovoljstvo. Imeli so vedno več dela in vedno manj časa. Motivacija je padla na dno. Lev je uvidel, da dobiček firme drastično upada, zato je poklical na posvet medveda, volkove in pa lisico. Na sestanku je bilo določeno: potrebno bo odpustiti polovico oslov in tako zmanjšati stroške poslovanja, ostalim oslom pa znižati plačo za 20 odstotkov.     Bolj ko berem, bolj premišljujem, če res sodi v rubriko "Tole je pa kr smeh"...
    • Da bi treščil v višji SUV tega ne bi preživel.   In kdo je tu kriv? Logika pravi, da BMW, ampak če bi motorist vozil po omejitvah, ga verjetno ne bi spregledal, lahko bi celo ustavil.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.