GregorV Napisano včeraj ob 07:43 Prijavi Napisano včeraj ob 07:43 (urejeno) pred 11 urami je NevLado napisal: Slik mi ne prikaže sem popravil pred tvojo objavo pred 1 uro je Bini napisal: Pri tej temperaturi je tole premalo kar boš not zlil.... 🥴 no, verjetno ni tako hudo, sicer pa je bilo samo 12C, tako da vse OK 😄 Popravljeno včeraj ob 07:44 od GregorV 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 08:59 Prijavi Napisano včeraj ob 08:59 Pred eno uro je GregorV napisal: sem popravil pred tvojo objavo no, verjetno ni tako hudo, sicer pa je bilo samo 12C, tako da vse OK 😄 Imaš srečo, da ni 15,ker bi ti zmrnalo na šipi, verjemi.... 😉 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Danes sem jo peljal na tehnični. Opravljeno. Poln tank D+. Kar nekaj razvajajnja :):) Še ta tank skurim in bo na 380k km. Zjutraj pa je vžgala iz prve (-10°C). 8 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Žganje zmrzne pri - 29 C. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 59 minutami Prijavi Napisano pred 59 minutami pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: Žganje zmrzne pri - 29 C. Pol vzem pa žaganje - to ziher ne zmrzne tako hitr. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 37 minutami Prijavi Napisano pred 37 minutami Pred mnogimi leti je sodelavec žganje nalil v posodo za pranje stekel. Avto je prav zapeljivo dišal. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.